KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

TAKE A WALK

Jag och Peter ute med bubblan och lekte.
Jag tog den nästan, hon är snabb men jag är snabbare.

I PUT MY HEART IN YOUR HAND



Igår var vi på IKEA köpte en tvättkorg/ tunna :D


Idag har jag varit ledig, varit en duktig husmor bakat bröd och musli, gjort köttsoppa och tvättat. Duktigt! Jag hade märgben i soppan för bra smak det fick tugga på när jag hade använt det färdigt, hon grävde ner det i soffan duktig vovve!!


TAKE THE PAST, BURN IT UP AND LET IT GO

Nu är man hemma hos mamma i några dagar, självklart fick jag sitta och kolla på när de tryckte i sig sitt fredagsgodis.. och se när de somnade i soffan som de alltid gjorde när jag bodde hemma. känns som det var igår man bodde hemma.
Bubblan fick givetvis följa med till Borås. min myspys. Peter är ute på stan och dricker sig full så då är det bara bubblan och jag som myser. Imorgon ska jag träffa min bästa vän på stan ha lite fika och tjöta. ska bli kul, like the old days... Sen ska jag på kräftskiva med rhodosbrudarna . och jag ska dricka VIN

I GOTTA FIND MY PLACE, I WANNA HERE MY SOUND

Jag älskar mitt armband som jag och Peter gjorde på vår ettårsdag . Använder det varje dag .

HOME

Kollade på fångarna på fortet idag, missat det två dagar nu när jag varit duktig och jobbat. Vilken panik man måste få att tigrarna kan komma ut, det där är verkligen inget för mig. det räcker att jag sitter hemma i tv soffan och kämpar. Bubblan däremot sover som en stock, vill nästan inte väcka henne men vi måste gå kvällspromenaden. Kolla världens sötaste bubbla.

THROUGH THE STORMS OF LIFE

Idag har jag köpt id smink, blev ju lite smått beroende av det i somras när Hanna bodde hos oss. Så nu har jag köpt min första alldeles egna burk. Ja jag är lycklig. köpte även ett nagellack som blir graffiti, sweet nice.

Jeans

Blair Sabrine

I GUESS I DON'T KNOW MY OWN STRENGTH

Igår började vår stora Jeans tävling på jobbet, så nu måste jag nog köpa ett par jeans, Har inga gina jeans så blir nog till att köpa ett par idag kanske. Vi har pratat om att besöka Borås denna helgen, tyvärr är det lite långt och kostar en del pengar att åka hem. Varför ska bensin vara så dyrt ..

RAIN AND BLOW

Idag har det blåst och regnat hela dagen, Bubblan vägrade att gå ut, fick nästan tvinga henne.

CATCH MY BREATH

Time for work. det står 12-20.15 på mitt schema, nu ska jag sälja massa kläder till de rika norrmännen,

WE NEED SOMETHING TO HOLD ON TO

Jag, bubblan, Linda och Estelle var ute på promenad igår, Estelle bara växer och växer, hon har börjat vända sig i vagnen.

YOU LOST YOUR WAY I'M HERE TO GUIDE YOU


Designed by Adam Alexandersson