KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Godis är gott


Sep. 30, 2012


Hypnotisören

Idag har jag varit på bio med Peter, Hanna och Anton. Vi var på hypnotisören, jag tyckte den var bra men jag är nog lite svag för svenska typ polis filmer :) .


Myser

Är så skönt efter en jobbdag att bara sitta och mysa med bubblan :) hon sover i mitt knä :) snarkar gör hon också :) så mysigt !!


Bröllop

Just nu är min älskling på bröllop han skickade precis ett kort värdens snygging :)


Lunch

När man har lunch så här tidigt då alla andra människor typ äter frukost på en lördag , får man hitta på lite roliga saker tycker jag. Så vad gör jag ?? Jo jag provar peruker på jobbet :) vilken var bäst ??


Själv

Denna helgen ska jag vara själv hemma, eller såklart inte helt själv jag har ju min bubbla :) Peter är påväg till borås för att gå på bröllop imorgon :) jag jobbar hela helgen :)


Höstmys

Jag älskar hösten är så sjukt mysigt :) en riktig mys månad :) massa ljus och filtar :) ,


Färgat håret

Peter fick vara frisör :) eftersom vi har gjort om ett badrum precis och varit ute och rest kände jag att pengarna inte räcker till för att gå till frisören och få håret fixat :) så då får Peter hjälpa mig :) blev helt okej lite fläckar bara men det försvinner nog med tiden :)


Mysigt

Idag kom Estelle och lekte med mig och bubblan på morgonen ;) kan inte förstå hur sjukt fort det går, det var inte längesedan hon bara var bebis och nu pratar hon och sjunger :) !! Pratade även med Wilma i telefon idag pippi var på molnen sa hon :) jag börjar bli gammal :( !


Mer bilder

Här kommer lite mer bilder från resan
 

Tusen tusen tack lillebror

Vill bara säga tack till världens bästa lillebror !! tack för att du fixat din systers header :)

Kyckling med bandpasta

Här kommer ett litet recept på det vi ska äta idag :)

Pasta med kyckling
250g bladspenat
2-3 kycklingfiler
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade tomater
1tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl mellan grädde

Skär kycklingen i småbitar, riv vitlöken, strimla de soltorkade tomaterna och spenaten. Bryn kycklingen salta och peppra , häll i vitlöken, spenaten, tomaterna och grädden. Småkoka i några minuter. Servera gärna med färsk bandpasta :)


There you'll be

Det har varit så underbart att få vara iväg med någon man älskar. Vi har haft en helt underbar vecka tillsammans, vi har haft bra väder alla dagar utom onsdagen då det var lite målningt, annars har det varit klarblå himmel och varmt på dagarna. Dock har det varit väldigt kallt på kvällarna:( skulle haft med mig mer än två tjocktröjor, och kanske ett par långbyxor.
 
När man är hemma är det svårt att få till vardagen med allt var det innebär, massa jobb, hund, familj, men framförallt kompisar. Denna resan har fått mig att tänka på allt man inte hinner med som man så gärna vill hinna. Jag har kommit på vad som är vilktigt för mig i mitt liv..
 
Det är inte den du är som jag saknar det är den du var som jag saknar, det vi hade.. men jag tror att det vi hade kommer aldrig att kunna bli så igen..
 
Vill man något tillräckligt mycket är det bara att köra!! allt handlar bara om att prioritera och välja rätt. hur vet man om man valt rätt?? jag tror att man måste gå på sin magkänsla och kanske bara hoppas att man valt det som är rätt för en. Ibland kanske det blir helt fel, men då kanske det finns en mening med det! Kanske är det meningen att det vi hade inte kommer att bli så igen.. eller så kanske du kommer på en dag att du måste prioritera om... Jag kommer inte finnas där och vänta förevigt...
 
 
 
 

Kroatien

 
Så underbart !! vi hade det hur bra som helst !!

Honkey

Imorgon tidigt åker vi :) så ikväll ska jag lämna bubblan till Hanna . Känns jobbigt att åka ifrån henne :( men jag vet att hon kommer att ha det bra :) .


I can feel your love

Igår var jag ute och åt med Elin och Sanna var jätte mysigt :) . Jag tog kyckling från grillen med potatis gratäng, var väldigt gott det blev några glas vin också :) och ett besök på o2


Svamp

Idag var det svamp väder :) vi tog en liten runda :) fick oss några mackor och några påsar med trattkantareller att göra sås på ;) väldigt bra .


Min familj

Min underbara lilla familj jag älskar er :)


Läkaren

I lördags när jag kom till jobbet fick jag urinvägs infektion och skulle då uppsöka läkaren :( eftersom vårdcentralen är stängd på helger fick jag ringa 1177 för att få en tid på jour kliniken fick en tid 12.20 sen var jag färdig 13.20 varför ska det ta sån tid ?? Det värsta är att det finns en klocka i varje behandlingsrum så kan kollar ju på den hela tiden. Tänk vad många fler de hade kunnat hjälpa om de var lite snabbare :( . Oj vad bitter jag låter :( .


Höst

Älskar hösten då får man mysa i soffan med tända ljus och bara mysa :) .


Mys

Jag och min mys är hemma idag och myser :) jag försöker bli frisk 4 paket tranbärs juice på två dagar. Hoppas jag snart blir frisk :(


Färdigt

Nu är det klart äntligen :) det känns så skönt !! Jag kan gå på toa hemma igen .


Sjukling

Idag fick jag gå hem från jobbet :( urinvägs infektion och ett besök hos farbror doktor :( fy vad ont det gör.. Inte kul alls :( tre tranbärs juice har jag fått i mig och nu medicin hoppas det snart går över :)


Storstäda

Peter tycker att jag ska börja storstäda :) men han tycker jag ska göra det när han har tusen saker framme .... Skulle jag ta bort hans skit så klagar han på att de är borta !! Inte lätt när det är svårt


Äpplen ??

Hittade en buske med små äpplen på små söta...


VARA MOSTER

Igår hade jag Estelle och Albin en stund på förmiddagen :) vi var ute och gungade :) väldigt mysigt


JOBB

Vi har jobbat med badrummet hela dagen idag :) hänt massor :) skönt att ha en kille som är händig. Har valt precis rätt kolla bara..


Designed by Adam Alexandersson