KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Bra vecka

Ja min vecka började helt sjukt bra, fick vara med min Underbara HANNA ;), Det var hur mys som helst.. kycklingsallad, vitlöksbröd, massage, skolförhör , och massa prat .. kändes som förr när vi hade sådana kvällar flera gånger i veckan. Säger iaf bara en sak: Jag mår bra av att få vara med min Älskling.

Kycklingsallad
och
Vitlöksbröd,
Sjukt gott. Det gjorde vi bra. Fick även Alla hjärtans dag present. Ett örngott, en hink, te, tesil, såååååå himla gulligt allt var hjärtformat. MEEEE LIKE..
Sedan skulle jag till Höganäs på utbildning, vilket var väldigt bra 
Väldigt fin butik i Höganäs Faktiskt.
Imorgon ska Mumin komma på besök i vår butik. Väldigt roligt. Sen kommer vem då och hälsar på mig??  joo Felicia :D
Blir så lycklig av denna bilden :D såå sött
Nu måste jag iaf sova. Idag har jag och min Älskling varit tillsammans i 7 månader också jag är lika kär nu om inte ännu mer Älskar dig Peter

Borås

Nu hinner jag knappt blogga igen, väldigt pinsamt. Min kära syster vann tävlingen,  kom upp och hälsa på mig först! , Hon och hennes pojkvän var uppe nu i helgen. Carro Bjöd på Chokladmuffins  
Väldigt gott blev det. Sen var vi på Nordby och kollade lite. Jag och Jossan köpte två träklossar som det stod CARPE DIEM, som vi målade först grå sen vit, och slipade med sandpapper. Så vi fick sådär en gammal känsla. Blev mycket fint. Ska försöka få en bild på min lägenhet snart.
Melodifestivalen och somnande gäster blev en bra avslutning på kvällen. PÅ morgonen bakade jag Scones, blev också mycket bra. sen var det lite fix i lägenheten, satte på ben på min soffa, fick ett bord av jossan. Satte upp nya gardiner. Fick inflyttningspresent av dem också, en hålslagare, diskställ, diskmedelhållare, och en pajform. Mycket mycket bra.
Men nu är jag hemma i Borås igen. ska snart äta lunch med Hans i stan han kommer snart och hämtar mig. Sen ska jag sola och träffa peters mamma. Men framförallt vara med min Bästa vän ;) (HANNA) . Hanna och Carro tid är bra tid ;) kycklingsallad ikväll tror jag minsann också ;).
ha de FLOTT

Designed by Adam Alexandersson