KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

KORTEGE '09

Nej jag har inte dött, önskar bara att det fanns 24 timmar till på ett dygn. Hinner inte med allt jag vill och måste göra hela tiden. Okej nu tänker du: Men du kan väl säga nej till vissa saker. Mitt svar blir då: ja givetvis kan man säga nej till saker, men det är svårt när man heter Caroline Alexandersson och vill vara med på allt.

 

Tänkte att jag skulle börja där jag sist slutade, det är dock en hel vecka sedan… så frågan är om jag kommer komma ihåg det. Haha. Men jag ska försöka, onsdagen var som alla mina onsdagar är skolan sen gympan. Torsdagen då spelade jag och Victor in radioreklamen på mix megapol.  Blev nöjd så lyssna på mix megapol nu i några dagar. 

Sen var det fredag och kortegen ’09 drog äntligen igång. Jag hade en stor klump i magen, var typ nervös hela dagen. Men det blev en bra dag, tillslut gick jag hem till min bästaste vän och där befann sig hon och natto, de ville få med mig ut. Det var inte svårt att övertala mig inte, klart att jag skulle med. Blev det guitar hero. Och sen swing, Hannas mobil blev snodd, ”INTE OKEJ” Därefter blev det sängdags.

Byte av skor 

 

 

lördag morgon och upp för att åka på träningsläger med gymnastiken, till tranemo. Vilket läger, har fortfarande träningsvärk, har typ hittat massa muskler jag inte viste jag hade värsta spännande. Lägger ut bilder så fort jag får dom av Linda :D de två dagarna som nu åkt förbi har det bara varit att vara på kortegen och se till att allt sköts. 

Godnatt 


Redan Tisdag

Tiden går väldigt snabbt just nu, känner att jag inte hinner med bloggen. Denna veckan har vi ganska mycket som ska göras med tanke på att kortegen drar igång på fredag.. måste hinna åka till mixmegapol och spela in en radioreklam, får bli på torsdag helt enkelt. Hoppas bara att Fredrik kan då.

Helgen bestod av både grill och chill tillslut. Blev mys med Hanna i fredags till filmen The Beach. Hade inte sett den förut konstigt men helt sant. Har dock  varit på den stranden i  Thailand ganska kul. Sen på lördag blev det Jobb på donken. Kom en söt gosse och skulle handla i driven, dock kom han från england och hade alltså en vänsterkörd bil. han fick springa runt hela bilen. Han bara " du är på fel sida vad är detta" haha jag kunde inte sluta skatta den hoppade han runt bilen. världens typ elefantskutt. Väldigt roligt . Sen blev det grill hos hanna på kvällen  med Jenny, Philip, Robin och Jesper. väldigt  mysigt . Sen blev det åter igen jobb på  söndagen.


Nu ska jag hem och plugga ciao


Grill eller chill ??

Äntligen fredag, och veckorna bara springer iväg. Nu är det bara två veckor kvar tills min Fanny gör entré i sverige igen. Hanna har halsfluss och äter massa penicillin stackaren, var iaf uppe hos henne igår med lite efterlängtad isglass. Det behövde hon ;) . ikväll blir det antingen Grill eller bara Chill i form av en film. Blir Hanna som får vara mitt sällskap, tur att inte smittar mig.







Vill egentligen inte att denna helg ska rulla in, ser bara jobb, jobb, jobb "INTE OKEJ" mina söta gymnaster ska tävla på söndag men jag kan inte följa med. jobbet vill ha mig där. Kanske inte så konstigt. Igår var det elfsborgs match och de n blev 1-1 jag jobbade som ett litet svin. det är alltid jobbigt på matcher kommer mycket folk som alla vill ha BIG MAC typ.

Hände ändå en rolig grej i driven igår, jag och Jennie kunde nästan inte hålla oss för skratt. Det var en lite äldre herre som skulle beställa ett av våra nya mål (ELFSBORGSMÅLET). Det roliga var att han försökte att säga elfsbogsmålet typ 20 gånger sen sa hon som stod i ettan det åt honom. då sa han att han inte kunde uttala namnet. det var ju inte direkt något svårt att säga. sen har vi något som heter chili cheese tops det kunde stackaren inte heller uttala. Tycker samtidgt synd om han som jag höll på att dö av skratt när han åkte.











Onsdag men känns som tisdag..

Klockan ringde klockan 06.00 denna morgonen, nu var lovet över och skolan väntade. Känns som att allt verkligen börjar att ta slut nu. är inte så mycket kvar som ska göras nu, (bara ett prov till i varje ämne). Berättat för alla vad man gjort på lovet, jag mår nästan dåligt för jag har seriöst inte gjort något... "INTE OKEJ" borde gjort så mycket som jag inte gjort ...

Eftersom att veckan började med att jag låg hemma och hade en massa feber, så kunde den egentligen varit mycket roligare. Hade planerat att följa med och gå gällstadmilen men så blev det alltså inte ist fick jag vara med Philip och kolla film,  det var typ så mycket som jag orkade. 


Tävling på söndag... Ja det var ju tänkt så men det blev inte så. mina gymnaster ska iväg och tävla i gymnastik själv måste jag jobba. Känns tråkigt att inte få se eftersom vi har övat så mycket nu. 



Bästa helgen på länge ;)

Falkenberg :D

Fredrik fixade en bil som vi hyrde mellan, lördag och söndag. När jag kom för att hämta bilden fick jag se att det var en mini cooper och blev väldigt glad. Kände mig som mr. bean där jag körde fram genom staden för att hämta Hanna , Felicia och Jenny. De hade liksom jag en packning för en hel familj. Så det blev en trång resa dit. 


Väl framme i Varberg åkte vi några varv i staden för att varna alla i staden att vi hade anlänt. Några riktigt vidriga boydbuilders spanade in vår mr. bean bil. de var seriöst helt orangea. Skit fula.... Turistbyrån och Ica stod på schemat. efter detta blev det till att åka till stugan som Jenny och Felicia skulle hyra i Apelviken. Haha när vi kom fram trodde de att det var en stuga som var i ett fristående hus men till deras besvikelse var det ist ett typ radhus. Där tillbringade vi en mysig förmiddag i bikini,  


Falkenberg nästa :D , vi åkte vid 2 tiden, hade en mysig resa. haha jag missade avfarten till E6:an men det är smällar man kan få ta ibland. vi åkte för att hitta någonstans att vända. hittade såklart det sen missade jag avfarten igen haha det är verkligen "INTE OKEJ"  Man får inte missa en avfart två gånger hahaha. tillslut kom vi ut på E6:an trots allt. Väl framme i falkenberg ringde vi och frågade hur vi skulle köra. Vi skulle hem till philip, där Han Robin och jesper satt och laddade med öl.     ÖL ÄR GOTT !!! 


När vi tillslut efter massa konstiga förklaringar äntligen hittade till detta kyrktorn som det så mycket snackades om fick vi se en cyklande muslim. vi började skratta och Hanna tog med iver upp sin kamera och skulle fota denna händelse. Jag utbrister att hon inte får ta kort. haha hela tiden trodde jag att Hanna var med på att det var en muslin men i själva verket trodde hon seriöst att det var en påskkäring som glömt kvasten hemma och valde att låna en cykel ist. Jag skattade så jag höll på att dö :s


  

Hahaha där har vi bilden Hanna fick på påskkärringen/muslimen. Mitt i detta skrattanfall kommer Philip till bilen och ska hämta oss, Tur att han känner mig sedan innan iaf.... dessutom förstod han inte varför vi skrattade. var lite svårt att förklara tror jag för han tyckte inte att det var så roligt som vi tyckte det var... 

Vi bar upp våra väskor till lägenheten och knäckte den första ölen GOTT 


 Den andra fick vi knäcka på Harrys uteservering ihop med nötter, GOTT det också. 


Jag och Hanna ville väldigt gärna grilla så det blev det.




Sen blev det mer öl och mat 

















Sen blev det till att besöka Gustav Bratt tror jag krogen hette. Där blev det ännu fler öl för mina kära vänner, själv blev det alkoholfritt eftersom jag skulle upp och köra dagen efter tidigt.  Kvällen blev till en summering och väldigt lyckad. 

Sen var det dags att städ och åka hem, frukost på donken sen lämnade jag av Hanna i varberg hos Jenny och Felicia. Fick där dessutom en utskällning av deras hyresvärd, De hade tydligen inte skött sig så bra. Tur kanske att vi inte var med dom. Av fyra stolar hade tre gått sönder. "INTE OKEJ", sen fick jag påbörja min resa mot Borås och Donken. 



Sen var det jobb hela kvällen, Hanna kom och besökte mig med ett Påsk ägg :D mycket glad blev jag. Vi hade sjukt lite att göra. det var jobbigt. 
  

hoppas ni haft en lika kul påsk som vi haft.. 
ciaooo

Påsk



Påsk och det betyder godis ;D;D

Soooool

Nu är jag frisk och det är nästan högsommar. kanske tog i lite väl men varmt är det. Igår låg jag och mamma på altanen och solade, det var 18 grader i skuggan. vet inte om jag ska våga lita helt fullt på att den stämmer, eftersom jag var nere hos pappa och där var det bara 14. Idag har jag varit på flygplatsen och lämnat av delar av familjen tajkon , de ska vara borta i en vecka i Frankrike så nu är jag själv hemma i en vecka skönt skönt. På något sätt blir jag aldrig själv. Det kanske är det som är dumt med att ha två familjer. Det är sååå skönt att vara själv älskar det. ingen som man behöver ta hänsyn till, men som sagt är jag aldrig helt själv. 

Stekaren :D 
Nu inleder jag en veckas påsklov, blir mys med film och Mr X. Denna veckan är ännu inte fullbokad men det kommer den säkert att vara innan jag är klar med allt. har lite som ska in i planeringen: Mys dag med Hanna bada bubbelpol och äta god mat, ska kanske fika med Petter, gymnasterna på onsdag. skriva två uppsatser och plugga inför prov.  Sen måste jag börja och göra klart, ansökningarna som au pair. 

Känns som att detta kan blir en riktigt bra vecka. ska försöka träna lite bättre också. behöver bygga muskler. 


ciao

SJUKER

Ligger och kollar ut genom fönstret och önskar att jag befann mig på den andra sidan. termometern visade 14.5 grader idag inte illa för att vara 2 april. Men själv ligger jag inne med 40 graders feber och kan inte gå ut. Får helt enkelt gilla läget. skulle varit med tjejerna på lördag och gå gällstamilen, men det blir inget med det får sitta hemma istället och tycka synd om mig själv.. Ska försöka skriva en debatt artikel som ska vara inne innan 13 i morgon hur jag nu ska orka skriva. Det är väl bara att bestämma sig antar jag. 

Nu har jag äntligen lämnat tyg och skisser till min skräddare, Tror och hoppas att den kommer att bli snygg. Andreas har dessutom köpt kläder så nu är det bara något att åka dit med som saknas. får försöka hitta något. helst så billigt som möjligt eftersom allt annat kostar som stryk..


I måndags var jag hos min älskling och firade att jag blivit ett år äldre. Vi lagade flygande Jacob  gott gott, sedan kollade vi på den efterlängtade filmen 


Vi hade nog lite för höga förväntningar på både filmen och den snygge skådespelaren 



Givetvis kan jag inte säga att han inte är snygg för då ljuger jag. Men mina förväntningar var sjukt höga. 

Hanna hade köpt en väldigt fin present till mig som jag blev väldigt glad för, en sminkkurs från make up store. undra om hon tycker att jag sminkar mig fult haha . Nej blev väldigt glad och jag har pratat om att jag ville ha det så blev sjukt glad. 




Men detta var tydligen inte allt. hon ska bjuda ut mig på restaurang, någon ny tror jag för har aldrig hört talas om stället tidigare. Men detta får bli om ett tag, eftersom att vi är så upptagna hela tiden. 



Emma min kusin var ju hemma i söndags nu har stackaren fått magsjuka hon också och en massa feber kan varit hon som smittade mig med alla pussar. Men det var det kanske värt. 



kolla vilken fin pärlplatta hon gjort till mig. ska föreställa min hund. 




Designed by Adam Alexandersson