KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

INTE LÅNGT KVAR

Känns ganska konstigt faktiskt att jag ska flytta från min första lägenhet.. Känner mig ju hemma här nu, men det kommer jag säkert göra i den andra också. Mamma och Hans kommer upp i helgen och hjälper oss att flytta. De ska ta med denna sängen från IKEA det kommer nog bli fint.  Nu ska jag snart åka och jobba.

FLER OCH FLER LÅDOR


skåpen är snart helt tomma :D det gillar vi, i helgen flyttar vi .

LINN FYLLDE 20ÅR

Linn bjöd mig på hennes födelsedagsfest, det kunde jag givetvis inte säga nej till. Det var väldigt roligt att träffa lite nya goa tjejer också.
Skaka rumpa!!

MOSTER IGEN

Detta är min söta systerdotter när hon var mindre, detta kort fick jag av henne i julklapp. Nu i dagarna ska jag bli moster på riktigt och det känns så overkligt, tänkt på det flera dagar i rad nu. Min riktiga systers barn kan ju faktiskt vara lik mig. Tanken är att jag ska sjunga på dopet också, håller på och kollar på bra låtar som jag ska sjunga. Det är svårt att hitta fina barnlåtar.
Det kan bli vilken dag som helst nu, hon är beräknad till den 27 januari men hon tror att den vill ut tidigare. Jag hoppas den vill vänta lite så att jag hinner flytta först, 1 februari är bra :D!! åhh det ska bli så kul !!. Min syster kommer att bli världens bästa mamma, hon har övat på mig om jag säger så!!

FLYTTAR

Just nu ser det inte så himla trevligt ut i våran lägenhet. Vi håller på att flytta !, har fått en tvåa i stan så inte nu till helgen men nästa så är det dags då ska vi flytta. Bra att börja i tid. Men det är inte så fint, ganska rörigt och dammigt att ha massa kartonger.

BLOND

Min bebis är söt världens sötaste :D
Nu är jag blond igen!!
Blev betydligt kortare och ljusare så jag är nöjd nu ser jag frisk ut igen.

VÅRVÄDER

Jag och bubblan har varit på en lång lång promenad idag . Linn från mitt jobb var med ute. Man glömmer av hur fint det är i Strömstad.
Sen var det frisören som gällde, när jag kommer till det stadiet då jag verkligen bara måste göra något med mitt hår är det dumt att bo så långt ifrån Borås. Fick gå till en här uppe ist, blev bra men jag ska ändå gå till KARMA nästa gång. Ni får se resultatet i morgon

THAT'S FUCKING TEAMWORK

Har varit sjukt dålig på att uppdatera det senaste, det beror på att jag haft massa annat att stå i. Har varit ledig hela denna helgen iaf, i lördags var jag och Peter och kollade efter soffa, vi har fått lägenhet och ska köpa soffa och säng :D eller Peter ska köpa soffa :D . hittade också ett bord på Nordby som kanske blir vårt. När vi väl kom hem från Nordby så började vi måla tavlor. Blev så här fint.!!

BUSIG TISDAG

Idag har jag varit med bubblan hos veterinären, hon hade så ont i sin tass att hon fick tabletter. Vi har varit hos linda hela dagen och busat med Estelle åkt i denna fina kärra eller vad man nu säger att det är.

BUBBLAN HAR ONT I SIN TASS

Min sötnos har ont i sin tass ;) tycker synd om henne men samtidigt väldigt jobbig.. hon kan inte låta bli sin tass.

UTGÅNG MED BRUDARNA


JUL OCH NYÅR I ETT

Har varit lite dålig uppdatering från mig nu under julen. men det ska det bli ändring på. Nu är det Januari så nu är det bara att börja igen.
Dagen innan julafton var jag och Peter hos mamma, vi spelade julklappsspelet och åt tomtegröt. På julafton var vi hos Pappa. Juldagen firades först hos Peters mamma sen var jag med tjejerna hos Fanny vi hade mycket trevligt. Fanny hade fixat en musiktävling, sen åkte vi till X&Y där vi hade bokat bord med alkohol kunde helt enkelt inte blivit bättre.
Nyår, jag jobbade på dagen så vi beslutade oss för att vara hemma i Strömstad denna gång. Här kommer
bilderna:
Varför ska alla hattar vara för stora för mig ?

Designed by Adam Alexandersson