KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Igår var det verkligen ingen vanlig dag!!!

För det var Hannas födelsedag Hurra hurra hurra !!! 

Håller på att leta efter den perfekta presenten, Svårt är det!! , Har nog i stort sett varit inne i varje butik här uppe. Och inte heller inte!! Kan jag hitta vad jag söker. Men jag ger mig aldrig..
Idag blev jag super super super glad.... Någon ringde till mig. En förkyld svärmor , Hon undrade givetvis hur det var med Peter om jag hade pratat med honom, Men sen meddelade hon även att min halsduk som hon stickat är klar :D , spännande. Tröjan jag fick för att tag sedan används flitigt och är otroligt skön. ME LIKE
Eftersom min broder fyllde 15 år igår måste systrarna få vara lite busiga och köpa skojiga saker. Eftersom jag vet att han aldrig skulle gå in och läsa här kan jag givetvis dela med mig av våra planer... Vad sägs om Masssssssaa Godis , ett gäng med  Givetvis en porrtidning också. Han bli kul att se hans reaktion men även pappas och Annas. Haha
Imorgon börjar min första helg, Känns helt stört att jag är en av de som faktiskt har det största ansvaret. Men glöm för guds skull inte att jag tycker det är super roligt. Blev sjukt glad i Torsdags då Sandra (min chef) sa att hon tyckte jag skulle passa för att ha hand om alla event. För där håller jag helt och hållet med Vilken möjlighet, Jag är Glad. Vad fasen Mumin fyller ju 65 år , Och jag ska få hålla i det kalaset.
Jag gillar mumin se bara så söt han är som en liten sockerbit. Det gjorde finnarna bra Mina rakastan sinua!!!!!!!!!
Idag har jag varit ledig vilket naturligtvis skulle betyda att jag skulle ha gjort massa nödvändiga saker, vilket jag faktiskt inte har gjort. Men jag har varit ute med min vovve, Har varit och simmat i badhuset, letat efter present till min Hanna. Sen har jag pratat med min Älskling via Skype, och Lagat god thaimat. Ni som är sugna på Thai kom hit.. Massa över. dessutom skulle jag behöva lite besök, Behöver göra något för att hitta någon att umgås med här. Undra sa flundra om gädda är en fisk, hur jag ska bära mig åt ... Kanske ta upp gamla talanger som att börja rida igen, eller kanske inte. Sången då kan jag jobba med den här uppe ? , nja , vad ska jag göra då , bara ligga hemma och inte visa mig? . Knappast.
Utgång imorgon iaf förhoppningsvis finns det någon som kan vilja umgås med mig haha . Fredagkväll och fredagsmys med mig själv. Jätte roligt. Ja men Solsidan var ju bra iaf.  jag tycker om Mia hon gör alla program bra helt enkelt. let's Dance  och Agneta som  åkte idag, lite otippat.
Mitt nya liv börjar i morgon också, Ska från och med nu, inte äta godis tills Peter kommer hem Inga onödiga onyttigheter. Ska dessutom börja träna lite mer än jag gjort här upp än så länge. Sen ska jag öka alkoholintaget vad fan man är bara ung och dum en gång i sitt liv. snart sitter jag kanske med unge och hus och man förhoppningsvis om någon orkar med mig. Då kan jag ju ha gått miste om allt det där roliga. Så supa det ska jag....
Nu ska Bubblan få gå sin kvällspromenad.
tips : Säg aldrig tös till någon som är norsk det betyder HORA !! inte mhhh heller det betyder vad sa du. !!!
sleep well cykelställ

det är ingen vanlig dag, för det är Adams Födelsedag!!

Hurrrra !! Grattis till min söta bror som blivit stor
Igår stängde jag för första gången själv. Vilket gick mycket bra :D Det jag gjorde underdagen på jobbet var att jag kollade så att alla priser stämde, vilket dom inte gjorde :S Så det var bara att fixa.. När jag sedan skulle hämta Bubblan hos Linda, Träffade jag Ida i trappan. Ida jobbade med mig och Fanny på Rökeriet den sommaren. Var mycket roligt att träffa henne.
Nu har jag betalt mina räkningar, skönt att ha det gjort. Var och hämtade tallrikarna jag skulle få av Sandra igår  passar bra med det jag redan har, så jag är nöjd. Har även fyndat lite. Köpte massa kylskåpsmagneter från taika och skålar i rostfrittstål Köpte till mamma med för det var så billig. Felicia ringde mig igår hon skulle ringa idag ist. Var längesedan vi sågs nu :S , Pratade även med Fanny igår. Hon var själv hemma, hennes mamma hälsar på Malin i Afrika.
Skulle behöva köpa batterier eller en ny kamera har mina uppladdningsbara hos Hanna, som förövrigt fyller år i morgon. Har lite planer på vad hon ska få av sin bästa vän ;) Pratat med Peter både idag och igår, Han hade ont i ryggen, men lite färgglada tabletter hade gjort sitt nu mådde han bättre iaf... bröts när vi pratade idag, blev väldigt ledsen då , antagligen så använde ägaren sitt internet , Jag är en liten tjuv. haha Bubblan är väldigt mammig sitter och trycker jämte mig, vill vara med på allt jag gör.. haha hon är till och med, med mig på toan och när jag bloggar.
Tanke som slog mig idag är vad alla gamla klasskompisar gör idag?? jobbar de eller går de i skolan. Känner att man faktiskt saknar dom. Några mer såklart.. 
Skönt att slippa snöstorm :D verkar som det är kaos i Borås, Mycket snö som har kommit. Men inte här:) Var ute och gick en skön promenad med Honkey innan. Nu ska jag och Linda hitta på något. Jag ska få välja. träna?,Gå ut och gå? eller simma ? ja vad ska jag välja. Kolla på robinson ska jag iaf välja ;)
ha de

Måndagsrutiner

Då har man kastats rakt in i det man kallar arbetslivet. Min andra dag i butiken idag, gick betydligt bättre än första..
Idag har jag fått lära mig att göra kassaredovisning, Lägga in beställningar, fick hålla i ett personalmöte, banka pengar, ja listan kan göras lång fick lära mig en massa saker som kommer att vara användbara... typ varje vecka. Nu känner jag att jag har väldigt ont i huvudet helt slut efter all information..
Imorgon ska jag ha telefonmöte i en timma med jobbet. sitta och anteckna fattar inte riktigt hur jag ska göra men det kommer säkert att gå super. Sen ska jag stänga för första gången själv också ganska nervös för det faktiskt.. Men det måste bara gå bra. Frågan är hur länge jag ska vara själv. Jag ska också ha koll på allt som har med rörstrand att göra, beställa och veta vad vi har. Rolig utmaning.
Min älskling är trött idag legat och sovit sen vi kom hem:S , men hon har varit hos Linda hela dagen kanske därför ...   Nu ska hon få lite mat och gå ut så att jag slipper att bli väckt klockan halv 4 som jag blev i natt.
Pratade med min älsklings Hanna idag Saknar att ha henne nära som jag alltid hade förut. Längtar tills att hon kommer upp i sommar, då ska hon få betala hyra i behandlingar till mig ;) undra hur många jag kan skrapa ihop. Först ska vi fixa ett jobb till henne, vilket vi givetvis kommer att fixa..
Snygging Där
Saknar Peter varje minut, varje sekund, vill bara att han ska komma hem till mig igen. ligga så där nära att jag kan pussa på honom. Detta var betydligt jobbigare än vad jag trodde det skulle bli.  Förhoppningsvis så går tiden snabbt nu.
Varför borstar vi egentligen tänderna i kallt vatten, varmt är väl ändå bakteriedödande!!!!

Två hem ?

Nu är jag hemma i min lägenhet igen, efter att ha varit hemma i Borås över helgen. Kan man verkligen ha två hem ? Tydligen eftersom båda känns som hemma. Egentligen har jag tre nu... Hemma hos mamma , hemma hos pappa och här i min lägenhet.
Måste berätta vad jag hunnit med hemma. När jag kom hem så kom Hans och hämtade mig, vi åkte hem fikade lite, sen åkte jag och mamma och köpte tyg som jag ska ha som draperi vid min säng så det skärmar av lite. Två olika svarta färger blev det.
.
känns som att det kommer att bli väldigt fint..
sen bytte jag en kjol jag fått av mamma som inte riktigt blev så bra, men det resulterade i att jag hittade massa annat fint så det blev två kjolar och en skinjacka..
sen blev det skor två par och en bra sula att ha på jobbet.
Där efter träffade jag min Hanna, alltid lika kul att träffa dig. Önskar att vi kunde träffas varje dag blir så glad när jag är med dig. :D LOVE fick manikyr , me like
Pratade även med Peter via Skype skönt att se att han har det bra. Pratat med han två dagar nu ;) Älskar dig PETER och saknar dig hela tiden....
Fick en kaffebryggare av mamma också även överkast. Idag har jag tränat combat, varit och solat , fikat hos pappa och kört bil. Nu måste jag sova annars orkar jag inte imorgon
pussss hajk

Fy skäms på mig!!!

Hur svårt kan det egentligen vara att skapa en ny bloggmall. Har suttit i flera dagar nu blir liksom aldrig riktigt nöjd. Bloggen har legat död ett tag nu, men det ska jag ändra på….. NU!!!

Mycket har hänt i mitt liv som både är bra och dåligt. Jag har flyttat till en mindre stad, börjat jobba på ett nytt jobb, åkt ifrån min kära familj och mina underbara vänner. Min pojkvän är i thailand i 80 dagar. Ja så här ser det faktiskt ut. Det bra är ju såklart att jag fått ett nytt jobb med massa roliga möjligheter, och att jag äntligen har flyttat hemifrån. Strömstad är på vintern en väldigt tråkig stad, känns som att alla gillar att vara inne och inte visa sig. Men på sommaren då är det bra med tryck. Så jag längtar till sommaren. Inte bara för det är tryck då, också för att min älskade Hanna förhoppningsvis kommer upp och bor hos mig :D , vilket jag kommer tycka är helt underbart.

Om man läser på Peters och Jennys blogg verkar de ha det bra :D så det är också positivt. Något som däremot är motsatsen är att jag saknar Peter så att jag håller på att dö…. Vill att han ska komma hem igen. Men det kommer förhoppningsvis att gå betydligt snabbare än vad jag föreställt mig.

Nu sitter jag på buss 871 som ska ta mig Göteborg, jag är på väg hem till Borås eftersom jag är ledig hela helgen. Ska dessutom hämta hem Bubblan så att jag slipper att vara så ensam. Och Peters bil ska med hämtas, så jag kommer till jobbet. En sak till som kommer att vara positivt, jag kommer att dricka mer sällan. Gud så bra.

 

Mycket ska hinnas med, vill ju såklart träffa så många som möjligt nu när jag är hemma. Dessutom vill jag hinna med att träna. Igår köpte jag kläder från gina, fick ett presentkort i julklapp av Annas bror, så var ju givetvis tvungen att använda det. Egentligen har jag redan för mycket kläder, men det är kul att följa säsongen lite också…

Nu har jag fixat skype hoppas att jag ska kunna prata med peter idag. Vill verkligen det utan att det ska brytas, för att hans pengar tar slut:S ,dessutom ska jag köpa Asien kort idag så jag kar ringa billigare till Asien.

Denna vecka har jag varit på kickoff i Stockholm med mitt nya jobb. Iittala outlet där jag kommer att jobba som ställföreträdande butikschef. De visade hösens nyheter och vilka färger som kommer till våren. Det kommer bli koboltblått och vattengrönt super snyggt. Tänkte lägga ut ett smakprov . Igår var min första dag i butiken, eftersom jag jobbat i en butik hela december i Borås, hade jag ganska stor koll. Men inte på allt det norska, och på allt som skulle reas ut. Tappade förövrigt några glas som gick sönder också, inte så kul första dagen. Men det var bara att le och skriva det på krossen. Jag tänkte innan att norskan kunde bli väldigt svår att förstå, men det gick bättre än förväntat.

KOBOLT BLÅTT Hett i vår

 

Vattengrönt me like :D

 

Servetter jag fick , tillsammans med en massa annat cooola

Tjo flöjt!!


Designed by Adam Alexandersson