KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

HOME SWEET HOME

Ikväll så åker vi hem till Borås för att hälsa på. Saknar alla där hemma faktiskt, känns som det var väldigt längesedan jag var hemma nu. Så det ska bli skönt att komma hem. Men nu ska jag först åka och jobba men jag har ett mycket kort pass idag, bara 12-17 kortaste tiden på mycket länge. Dessutom ska jag ha medarbetarsamtal.

ONE DAY IN THE FOREST

Ska åka hem i helgen längtar sjukt mycket efter denna bruden !! Ska bli skönt att komma hem

GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN

Idag har jag varit ute med bubblan, Linda och Estelle på en promenad, Estelle ville inte riktigt sitta stilla i sin vagn. Ikvälll ska vi ha myskväll framför idol när killarna spelar bandy.

THE STUDIO



I LOVE YOU HONKY TONKEY WOMAN

Idag har jag varit med bubblan hos veterinären, hon har bakterier i sin hud, så hon fick något medel i nacken och så köpte jag ett nytt schampoo som jag ska tvätta henne med två till tre gånger i veckan. Hoppas detta är lösningen nu. Annars måste hon börja med medicin

NICE COLOR

Nu har jag bokat tid för färg och klippning. Nu är det dags, när alla andra som är blonda färgar håret brunt ska jag färga det blont.. eller iaf mer ljusa slingor.

PRESENTED LIKE A GENIE

Idag har det varit personalmöte, bra möte måste jag säga, nu känner jag mig väldigt motiverad igen!
Har tagit ledigt på fredag eftersom jag ska hem till Borås. Så nu har jag en sjukt bra vecka, ledig idag jobba tisdag ledig onsdag sen ledig hela helgen lång och måndagen . NU är jag glad.
Imorgon ska jag ta med min hund till veterinären, har fått en tid vid halv 12, hon kliar sig så mycket i huden så nu ska det kollas upp. fortfarande inte hittat någon lägenhet eller något annat att bo i så vi letar på.

ONLY YOU

Idag är jag ledig, ska träna box med Elin ikväll, och gå ut en lite längre promenad med bubblan, annars ska jag bara ta det sjukt lugnt. sova bort dagen så att säga. Det behöver jag eftersom jag ska jobba sen i fyra dagar.

BIRTHDAY

Idag är det ingen vanlig dag idag är det jennys födelsedag.. Grattis Jenny!!

LOVED YOU FIRST


NEW

Idag börjar jag, ska försöka att träna lite mer nu, har varit väldigt dålig det sista.. så man kan ta på sig bikini till jul.

LOVE YOU



Denna fina bilden fick jag av peter när han var i thailand, idag har vi varit ihop i ett år och två månader.

WHERE WE ARE



Åh så gott det var, eftersom vi hittade massa kantareller blev det kyckling potatisgratäng och kantarellsås. Hur gott som helst, och bra sällskap

DON'T PANIC

jag vill utomlands, nu! sist jag var iväg var när vi var på rhodos, nu vill jag iväg igen, kanske blir thailand med peter över jul och nyår. sweeet

MER BESÖKARE

Vill du har mer besökare helt gratis gå in HÄR

FIX YOU

Bubblan är duktig på att hitta dom, eller inte bara att när jag ropar att jag hittat så vill hon äta.. busigt. Blev ca ett kg med svamp idag så nu ska vi nog göra sås på dom.

WALKING ON A DREAM

Lördag idag och jag är ledig så sjukt skönt. Idag skulle jag och Peter åkt till mormor och fått följa med ut och fiska, men så blev inte fallet, får bli en annan gång ist, så kanske blir att plocka svamp och spela på V75

MIN BUSE

Hur coolt är inte detta då?? , det här är alltså min systersbarn , längtar tills denna krabaten kommer ut till moster. Igår kom min chef med sin helt nyfödda bebis till jobbet, hur söt som helst liten kille, svårt att förstå att de kommer blir vuxna en dag. känns inte som att jag är vuxen än, men det är jag tydligen. snart moster för andra gången.

BARA ETT BARN

Detta är min första dag i skolan, längtar tillbaka, få hänga med sina kompisar hela dagarna. Inte på samma sätt att jobba. Tur iaf att jag bytt jobb från Iittala till Ginatricot yngre och roligare på jobbet

I LOVE ALL OF YOU


EN SÖT SAK

Peters jobbarkompis Christian och hans 5åriga son Leo efter att de hade träffat Peter
Leo: pappa när jag blir stor ska jag heta Peter och vara snickare
Christian : Vad hette pappa när han var liten då?
Leo: Leo eller pappa..
så sött, så gulligt, barn är så kloka ibland.

CARPE DIEM

Byxor och tunika från Ginatricot , halsband från Thomas sabo.

SWEET

Hittat bland mina bilder, första gången Hanna och Jenny var hemma hos mig,

WALK

Mosters ängel, min söta prinsessa. Idag har jag och Bubblan varit med mammaligan ute på promenad, Nu är det även halvtid tills jag får en till prinsessa eller prins att tycka om, min helsyster väntar en liten krabat, känns helt overkligt att hon har något i sin mage som växer, som ska bli mitt systerbarn. jag börjar bli gammal.

COOLT

Jag tycker inte om när man röker, men detta är en sjukt cool bild, nya reklamen för rökning...
Han är snygg också me like

EVERYDAY FEELS A LITTLE CLOSER

Idag hade jag på mig min nya kavaj från Ginatricot, och ett par byxor skönare än jeans också de från Gina sen ett par skor från förra året köpta på skoaktuellt i Borås . Blir mycket Gina kläder på jobbet, inte så konstigt.

A PRETTY FACE MAY LAST A YEAR OR TWO

Jobbar skiten ur mig själv.. har jobbat min sista dag idag iaf för den här veckan. Nu är jag ledig imorgon då ska jag tvätta och städa. Igår när jag kom hem från jobbet kom Peter med ett spännande middagstips han ville vi skulle göra egna kebabrullar så det gjorde vi.
Detta är alltså det nya, finns en märke som heter Simsalabim eller något liknande som bara säljer kebab saker, så som santa maria och tacos, detta kan bli fredagsmysmat 2010..

DEN HÄR BJUDER JAG PÅ IDAG

Det är så här jag känner mig idag glad och spontan. Kan bli en bra dag YELLOW

COLD AS ICE


Det har blivit kallt över en natt.. gillar vi inte, nu ska jag åka och jobba i en butik där jag vill ha allt nytt som kommer in varje dag.

MAKE UP


Imorgon Beställer Hanna mer id smink till mig längtar tills jag får de. För de som aldrig har provat säger jag PROVA killar som tjejer kan ha det, känns inte som smink men man blir snyggare. Brun utan sol är också beställt. Så nu kan jag bli lite brun till vintern kanske.

I LOVE MY BEST FRIEND

Hanna du är guldvärd, tack för att du finns i mitt liv, Hanna du måste bara se denna bild på oss....
Jag kan inte sluta skratta, ÄLSKAR DIG !!!

Designed by Adam Alexandersson