KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

NY HEADER

Idag har jag fixat ny header till min syster och bytt min egen. Idag är det kungabröllop i London väldigt fint.

PÅSK FIRANDE

'
Vi var hemma hos Emelie hon hade utflyttiningsfest, väldigt trevligt. Vi grillade och drack massa gott.

FISKA

Nu är denna helgen också över, veckorna försvinner hur fort som helst. Påsken har varit väldigt bra, i lördags var vi hemma hos Emelie som ska flytta tillbaka till Göteborg. Väldigt tråkigt, men hon ska komma och hälsa på hos oss. Igår åkte vi och fiskade på kvällen väldigt mysigt.

SKÄRTORSDAG

Idag är det skärtorsdag och jag skulle till systemet... men det gick inte så bra Strömstad hade stängt av alla systembolag i hela strömstad, kul ! så det får bli till att handla på lördag ist. Idag har jag påskstädat. fått fram alla söta ägg och påskharar så fint

GULDKORT

Guldkort är nu fixat, så nu bli det party hela sommaren. Det gillar vi!
Har jobbat hela helgen, det börjar verkligen komma igång nu, hela helgen har det varit väldigt mycket att göra. Måste få avreagera mig någonstans.. när man provar kläder, lägger man inte allt ut och in i en hög längst inne i provrummet.! Man hänger upp det på galgen igen och ger det till tjejen som står i proven, eller hänger ut det på plats själv. Ska det vara så sjukt svårt??

GREBBESTAD

Mot Grebbestad och en grillkväll hos Sanna .

KYCKLING MED PASTA

Känns konstigt att vara ledig tre dagar i rad mitt i veckan. Man får gjort så mycket, igår lagade jag en jättegod kyckling rätt med ölkorv, soltorkade tomter,roccolasallad och massa vitlök.

VÅRKÄNSLOR

Nu kan man äntligen säga att det är vår, uteserveringarna börjar öppna, blommor slår ut, men framförallt så är det riktigt varm och skönt ute. Det gillar vi. Idag har jag varit ledig hur skönt som helst, jag och Linn var och åt frukost på Laholmen. Sedan fick jag vara snäll flickvän och åka och besikta Peters bil. Sen blev det långpromenad med bubblan. Haft en bra ledig dag. Hanna jag saknar dig (L)

DAMMSUGARE

Vi har äntligen köpt en ny dammsugare så skönt, äntligen kan man dammsuga så det syns

GODIS

I lördags var vi ute och festade så söndagen blev en sova och äta godis dag. Peter var nöjd

YOUR SONG

Denna fina sången ska jag sjunga på Wilmas dop. Vet inte vad det blir för någon present än men det kommer jag säkert på snart.

LINDA 29ÅR IDAG ESTELLE 1ÅR IMORGON

Har varit och firat Estelle och Linda idag. jag och Estelle var ute och gungade sen fick hon ett tåg av moster som hon ska ha varje år när hon fyller år.

STÖVLAR

Fick present av Linn hon är för söt :D kolla vilka söta stövlar :D ME LIKE

STORSTÄDNING

Idag har jag storstädat det betyder att jag har städat hela lägenheten väldigt noga och torkat typ överallt. Så skönt nu när det nästan är klart bara mattorna som ska skakas och in men något får faktiskt Peter göra. 

Designed by Adam Alexandersson