KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Hos min Hanna mys

Igår var jag på kurs... i ballongblåsning. Sjukt kul måste jag säga att vi hade.. men det var lika kul att blåsa upp som som att göra sönder dom haha..


Såna här långa fina ballonger kan alltså bli typ HUND, KANIN OCH SVÄRD lärde mig även pudel och katt. inte illa . Så nu har jag utökat Hannas djursammling också mycket bra.


Jaha idag skulle jag och hanna upp tidigt tidigt för att öva sångerna till dopet men också för att vi skulle träna spinning men det blev inget med det. Vi sov hur skönt som helst båda två. Kanske behövde vi detta helt enkelt. Eller iaf Hanna som ska jobba hela dagen den stackaren:(






Det är detta som är det bästa med Hösten tycker jag. Fast det inte är så fint väder så lyser lövens färger upp. Färgerna kommer nog dock inte att vara så länge till snart är de bruna och sen ligger de på marken. Kännde att jag behövde berätta detta.

Ena dagen finns man, Andra dagen finns man inte......
Mormors Man ROY hans dotter gry tog sitt liv för drygt en vecka sedan nu . Självklart så tänker man på det, sjukt grymt att ta sitt liv genom att hoppa framför ett tåg. Jag försöker tänka mig in i hur hon tänkte och hur hon egentligen vågade. Kan inte förstå hur man vågar ta den vägen känns helt ofattbart.. Har erbjudit mig att sjunga på hennes begravning iaf får se om det blir så.

Blir helt tokig på detta med jobb asså. Varför skulle det vara så svårt att få jobb just nu när jag ska ut i arbetslivet på riktigt fattar inte detta...  ja jag har jobb men hur ofta och hur mycket  tider jag kan få varje månad  varierar så sjukt mycket månaden som jag kommer få lön ifrån nu är september 92.5 timmar .. Det är inte bra. Måste fixa till detta..


Träna combat idag med mamma tror jag att det blir.. mycket NÄZZ
nu ska jag lämna Hannas lya och dator för att bege mig hem till min egen och gå ut med min underbara HUND::::)))


tjjaaaaadåå

BLÅBÄR

I Lördags efter en hel dags jobb blev det till att träffa tjejerna och blåbärshots. Var mycket godare nere på rhodos Fast kanske inte så konstigt ändå. Mer vatten än sprit skulle jag chansa på.... lite bilder iaf mycket pirattema ????
Trodde att vi skulle gå till samma ställe allihopa men så blev inte fallet... Roligare förfest.
Idag har jag varit ute och gått med jennifer Mycket trevligt mumsig frukost blev det också.. Nu ska jag snart åka och jobba.. känner kanske egentligen inte för det men det blir pengar ;)))
Igår tränade jag Funk igen sjukt kul....
pussss och kram

3 MÅNADER

Fint höstväder ;) me like
Haha Kanske inte var det finaste att ta bild på . men klarblå himmel och massa olika färger ;)
I måndags Hade jag och Peter 3 månader. Han tog ledigt från jobbet och kom till mig vid 1 tiden på dagen vi åkte ner till pappa och skulle bada bubbelbad. Men så blev inte fallet.. Vattnet var helt brunt och väldigt vidrigt. Grus och koppar/rost såg det ut som. Inget som vi riktigt kände för att bada i :S så får ta det en annan gång helt enkelt.  Han var hur söt som helst. Jag fick tre röda rosor ;) gulligt av honom
(L)
Sen blev det Tacos och mer mys..
igår var det bara ligga i soffan som gällde för min del. Väldigt trött av någon konstig anledning. har varit det hur mycket som helst det senaste. INTE OKEJ
Tränade iaf stepdance med mamma igår så något nyttigt gjorde jag.
Börjat med planerna för nyår och Halloween nu också. Ska hyra en stuga på nyår som det ser ut nu då blir det fest. Får hoppas att Ida, Elin och Joanna kommer hem då ;) Och innan ska vi hinna ner till London och hälsa på. OJA kommer bli kul köpa julklappar i London kan inte bli bättre. Vill Givetvis att Hanna och dom ska komma också. Det ska jag givetvis lösa.
Ska träna med Hanna idag och imorgon. Äntligen lite Hanna tid. Var alltför längesedan nu.
Äta lunch med mamma idag förhoppningsvis.
ut i det fina höstvädret nu

Tappat minnet

Jag älskar verkligen hösten. Börjar bli för kalt för att gå i bara tröja, sjukt fina färger och massa höstmys med ljus. Bästa årstiden i Sverige.
Varför är godis gott?
Gjort på en riklig blandning av egentligen vidriga saker och det stoppar vi människor i oss och tycker seriöst att det är gott. Hemskt egentligen, men tyvärr väldigt sant.
I onsdags efter att jag hade varit vikarie för mina gymnaster blev jag ganska ledsen, känns som de inte har kul på träningarna längre och att de saknar mig. jag kan tyvärr inget göra. Efter träningen åkte jag iaf hem till Hanna
Hon gjorde wok och kyckling, vi städade hennes kök mycket fint. Hade mys dag på torsdag sen. Heldag med sushi på East med Emelie Hannas syster och två klasskompisar. Hem till mig och skulle öva till dopet men blev inte så åkte ist och tränade afrodance Sjukt kul... har träningsvärk precis överallt känns det som eller iaf i ryggen. Sen blev det utgång och xy . Där tappade jag mitt minne. kommer egentligen inte ihåg alls mycket .
Världens sötaste och underbaraste VÄN !!!!!
Jag som bara drack oboy hur kunde minnet försvinna egentligen ?? Inget som vet inget som vet.
Upp och jobba ;) började klockan 9. högsta cheferna var där och skulle kolla mig och de andra. Klocka mig och höra vad jag sa. Men det gick super fick återigen användning av min talang att leka skådespelare. Frågan är vem jag ska tacka för den egenskapen? . Jobbade till 3 men var på jobbet till halv 5 orkade aldrig åka hem haha. jag och Linda spelade spel hur kan man vilja åka hem då? .
På kvällen åkte jag och Peter ut till Min syster och hennes kille Herman i Holsjunga stället man inte visste fanns. Tänk dig ett långt långt snöre i ena änden långt bort från ja allt där, där bor de tydligen. Mysigt litet ställe mitt i intet. Syster hade lagat mat när vi kom . (jag år mest) Gott sen var det bada tunna. hur mysigt som helst. Blir förhoppningsvis fler gånger.  tre rävar såg vi på vägen helt sjukt att det finns så många..... läskigt. Jag trodde dessutom att det var en katt, Peter bara skrattade åt mig.
I kväll blir det mys med alla Rhodos tjejer med Kräftor och fotboll. Kan inte bli bättre. Har beställt räkor till mig och fanny.
Ha en trevlig lördag (L)

Designed by Adam Alexandersson