KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

TVÅ ÅR MED MIN ÄLSKADE HANNA WADELL

Det skulle firas med dunder och brak.
Halloween för exakt två år sedan , helt sjukt vad tiden går fort känns som vi varit så bra vänner hela livet, men så är inte fallet Halloween startade våran sjukt braiga resa! vilken bra svenska.
Hanna kom till mig i fredagskväll , vi köpte pizza och kollade idol. Vi var sjukt trötta så redan vid 11 förberedde Hanna sig inför natten!! haha och jag menar det, en stor förberedelse krävs för henne, ansiktskrämer, masker , ansiktsvatten och en rad andra olika saker som ska fixas, Människan sover med ansiktsmask varje natt.. så duktig måste man tydligen vara. kanske ska man börja med det. Låg sen och snackade en massa i sängen sen kom det roliga som fick mig att vika mig av skratt....
Hanna: Nu ska jag ta in bettisen så nu blir det inget mer prat..
Jag total dör av skratt, Hanna ska alltså när hon ligger där med ansiktsmask också trycka in en bettskena i munnen som hon har döpt till BETTISEN !! den tjejen alltså hon är bara för goo !!
hur som helst, ska bjuda på lite bilder från våran ute kväll igår /natt luta dig tillbaka och njut !
så sjukt skön bild

NÄR MAN VAR LITEN SÅ VAR ALLT SÅ BRA

Igår hade jag verkligen en sån kväll då jag tänkte tillbaka på allt bra man gjort i sitt liv, allt man saknar. Allt var ju verkligen så bra när man var liten, hade inget att oroa sig för, allt bara löste sig utan minsta problem. så är det verkligen inte idag. Har fortfarande inte hittat någonstans att bo, ska åka och kolla på någon stuga nu vid elva.

LÄNGTAR

På fredag kommer HON !!! min bästa vän och jag längtar och längtar. vill att hon ska komma nu med en gång och aldrig åka hem. !!! Hanna ibland tror jag att jag är dålig på att berätta för dig hur mycket jag faktiskt saknar dig. Saknar dig så det gör ont!! LOVE YOU !

HUMMER

Igår var jag och Peter på Hummerfiske, vi fick upp två stycken en fick vi slänga den var inte godkänd. sen fick vi massa krabbor. så det blev skaldjursmiddag på kvällen. Peter hade lite svårt att döda hummern, han tyckte synd om den så sött.

KNAS


Det har varit helt knasigt, ena dagen man vaknar så är det snö andra är det helt borta, vill verkligen inte ha snö än..

LÅNGA NÄTTER

Längtar tillbaka till då man var liten och alla tog hand om en, då man bara bodde hemma och det inte fanns något att oroa sig för!!

FOR SOMEONE


NO ONE WANTS FOREVER

Idag har Hanna klarat sin andra examen och jag är så sjukt stolt över henne. Du är grym Älskling. Bilden är från när Hanna och Bubblan busade, bubblan älskar när Hanna kommer och hälsar på. Då har hon äntligen någon som busar med henne... Frågan är vem som tycker att det är roligast. Bubblan eller Hanna??? haha.

ALL MY LIFE

Idag är jag ledig igen !!, skönt att vara så mycket ledig denna veckan, jobbar bara fyra timmar imorgon sen ledig till tisdag, åhh så skönt jag har det. Ikväll ska jag träna box med Elin ! taggad till tusen.

ONE WORD, AMAZING!


MYS

Igår var det mys hela dagen lång, Anna och jag kollade på film och lagade god soppa. Var givetvis ute och gick också. Ska ut och gå varje dag denna veckan . Duktigt !!
sista helgen i denna månade kommer två sötnosar hit längtar sönder.. ska bli hur kul som helst

I LOVE YOU


HÖST


FREDAGSMYS ME TÄNDA LJUS

Mysa med bubblan och kolla på idol, Peter jobbar, men han kommer snart hem till mig. Bubblan och jag har det iaf mysigt tända ljus och idol.. kan det bli bättre ?? Nej! köpt nya blommor också känns höstmys!

EN VECKA SEDAN DU VAR HÄR

Känns jätte konstig, du var här för en vecka sedan, känns som en en evighet sen , saknar dig

RAIN AND BLOW

Idag är jag ledig igen så skönt att få lite ledigt, Igår fick jag ett nytt ansvarsområde, nu ska jag ha hand om alla underkläder. kommer bli sjukt intressant!

GUNGA

Idag har vi varit med Linda och Estelle och gungat, det tyckte hon var väldigt roligt. sen har jag bara gjort tråkigheter , vikt tvätt inte så kul. Skönt att vara ledig iaf

HAPPY


ONE DAY


Designed by Adam Alexandersson