KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Incredible

Vänskap för mig betyder mer än mitt liv. Det är drivkraften, solljuset i min vardag. Vänskap är inget man kan se eller ta på. Det är något man känner. Vänskap växer sig olika stark. Det är bara vi som bestämmer. Stark vänskap känns tryggt och skönt, det finns alltid någon vid ens sida. Du behöver aldrig känna dig ensam. Vänskap liknar kärlek, men är lugnare och starkare........DET FINNS INGEN LYCKA SOM GÅR UPP MOT GLÄDJEN ATT FINNA ETT HJÄRTA SOM FÖRSTÅR. 

Det finns två människor i mitt liv just nu som förgyller min tillvaro som är allt vad vänskap är:

Hanna du får mig att le, skratta och må bra. Du får mig att känna den lyckan. För mig är du så mycket mer än bara Hanna. Du är mitt liv, mitt solljus och min trygghet.  Det finns inte många som dig och jag är tacksam att jag fick dig till vän. Älskar dig. 





Fanny du var och är min första riktiga bästa vän. Du har fått mig att inse så mycket att jag inte kan förklara allt. Det finns inte många i mitt liv som jag kan säga att jag älskar med du är definitivt en av dessa. tror att du vet mer om mig än vad jag själv gör. utan dig släcks jag. (L) 







Då har man levt ett år till nu då!


Markerad var det igår och det blev en lyckad kväll :D Alla var väldigt fina. 


Sen var det min dag till ära. Mamma väckte mig med glass på sängen hunden ville också ha glass.


sedan var det kalas för mig och min syster , då var min kusin på besök 3 år och Über söt. 


tack alla som gjort denna dag så bra :D

Imorgon blir det mysdag med älsklingen längtar hur mycket som helst. 


godnatt



Dagens låt


Vinter igen

jag vill inte ha mer vinter nu. I Natt har det snöat igen, det är inte okej detta. Vill inte ha mer vinter, vinter och snö ska vara under december månad inte nu i mars. När jag fyller år brukar våren alltid vara här. Om det kommer att vara snö på söndag kommer jag hata sverige för all framtid. Jag vill inte ha snö mer.


Idag ska jag med mamma och visa vilken balklänning jag vill ha för en kille som ska sy upp den åt mig. det kommer att bli en svartvit klänning som det ser ut nu, vet inte riktigt hur jag vill ha den, ska skriva ut en massa bilder på olika klänningar så får vi se vilken det blir så småningom, Blir nog en blandning av allt typ.


Ikväll blir det jobb på pluto igen, och pengar till studenten. Och till vår efterlängtade resa till rhodos med 17 tjejer. Kan det bli roligare ? nej !!! , undra dock om vi alla kommer att hålla sams. Kan bli svårt med alla olika viljor. Men det är riktigt bra tjejer som åker så det löser sig säkert.

Längar så mycket till på lördag helt sjukt. Vill ha Helg nu :D har bara några timmar kvar i skolan dock sen är det helg.

Börjar att tycka hon som vann melodifestivalen är lite cool kolla bara här hon är gymnast.





På måndag blir det mys dag med Hanna Min älskling :D längtar tills vi får vår mysdag , Godmat och någon bra fim. Twilights


Modevisning!

Idag har jag gått modevisning för Caroline Landén, Har varit där hela dagen det har varit jätte rolig. Gick tre föreställningar, med ca 20 min på varje, jag hade en 1700-tals klänning på mig och stack ut ganska mycket men det var roligt och Carro var nöjd. Här kommer ett foto mer kommer senare hittade bara ett på mig nu , 





Snart är det äntligen lördag och maskerad med älsklingen. Haha jag som sa att det var Elin som fyllt år så var det inte, tydligen hade jag missat en del och det var Therese som fyllde år :D , det kommer bli kul tror jag. Sen fyller ju jag år på Söndag också , måste därför hjälpa mamma med att städa och tvätta Honkey (HUNDEN) . 




Onsdag 14.32

Dagen började med att köra Hans som skulle till Portugal och spela golf så nu har man tillgång till bil i några dagar igen. Knalleland med Älsklingen, Jenny och Felicia. Vi var en sväng på partaj, för att få lite insiration till vad jag ska klä ut mig till på lördag när vi ska på Elins 20års fest. Hanna hade några riktigt bra idéer hon tycket jag skulle vara cowboy eller hennes fånge, hon ska nämnligen vara polis. Men jag kan säga som så att jag inte var så sugen på att vara det haha, gå in på krogen som fånge haha NEJ! det fick det inte bli. Kollade ett tag på någon affrokrull som jag kunde ha på mig något roligt till men nu blir det inte det heller. Det var väldigt svårt att komma på något att vara men tillslut blev det ändå  marilyn monroe . Hoppas att det blir bra nu. Måste bara hitta någon fin klänning läppstift har jag så det löser sig iaf. 



 




På Fredag blir det jobb på Pluto , det är dessutom lönehelg så det kanske kan bli något att göra iaf. Hörde att det hade varit dåligt med folk förra helgen inte bra. Undra om u-hamns folket verkligen vill ha kvar sin ända krog, verkar inte så. Förhoppningsvis finns den kvar till sommaren och förhoppningsvis får jag jobba kvar.Gött med lite extra pengar. 


ciaoooo


Emmie 19 år

Igår var det fredag, och Emmie (sorken) fyllde 19 år detta skulle givetvis firas med kalas, det bjöds på god mat och väldigt trevligt sällskap.

När vi kom fick flickorna en fördrink men eftersom jag skulle vara duktig och köra blev det vatten för mig. Sen blev det mat, Sallad, kycklingspett bröd och massa vitlök. Det var jättegott, till efterrätt blev det frukt med vitchoklad och grädde. Även det en höjdare. Varför äter man alltid så mycket när man är på kalas? Jag äter så mycket att folk som inte känner mig säkert kan undra om jag inte får någon mat hemma.

Här får ni lite fina bilder från kvällen.

 

Åkte sedan en stund till mr X hände något sjukt kul faktiskt han sa till en hund att gå rakt fram och sen upp till vänster för trappan, precis som om det vore en människa han pratat med. Det lä sjukt roligt kunde typ inte sluta skratta, kollade på film också pineapple express.

 

McDonalds och ansiktsmålning stod på schemat denna soliga dag, den började dock med en promenad i vårt fina område här i frufällan. Mamma fick vara mitt sällskap. Sedan åkte jag till jobbet och började måla massa tigrar, tror jag målade runt 60-70 barn idag, minstingen var väldigt liten 1.5 år hur söt som helst, han tyckte att det kliade lite så han smetade ut det lite men här är en bild.

vissa bilder går inte att vända på vad är felet haha, 

Jag höll på att smälta så söt var han, som jag sa till nästan alla så var det svårt att måla arga/farliga tigrar som var temat för alla barn var alldeles för söta, jag menar hur ska man ens kunna bli rädd för en sådan söt lite sak.

Imorgon blir det till att jobba öppning 9-18, jag ska dessutom ha ett prov på hur man gör pommes, är det inte helt sjukt, man måste typ bli godkänd. Känns så sjukt bara nu när man har jobbat där i ca 4 år så är det prov först nu haha. Måste ju bara klara det. Jag lyssnade på mikke idag när han hade prov så jag kommer nog fixa det imorgon, någon som vet oljans 6 fiender? Det ska jag berätta, Luft, vatten, salt, rengöringsmedel, kol och värme. Bra att veta antar jag så kom ihåg det nu för all del.

 

sovgott 

 


Radio

Igår blev jag lite besviken på mig själv eftersom jag inte tog några kort från mässan lovade därför mig själv att ta några idag ist. Gjorde jag det ? nej det glömde jag av även idag, blev bara ett.





Efter mässan blev det till att åka med Fredrik hem, han skulle åka förbi radion, för han skulle fixa ett par saker, så jag fick följa med såklart. fick prova med att spela in i radion och presentera två låtar var sjukt kul faktiskt. skulle få prova igen någon mer gång. Sa typ:

Lady gaga med låten poker face här i mix megapol borås, jag heter caroline alexandersson och kommer finnas med dig fram till klockan 06.00 här närmast musik från jordin sparks med låten One step on a time. var riktigt kul, fick spela in den några gånger för att den skulle bli bra.  Han sa att jag skulle få göra det fler gånger det ser jag fram emot. Efter denna trevliga vistelse på radion for vi hem till klinten och sparsör.

Var inte hemma så länge, för skulle åka till älsklingen min. Jag hämtade upp henne sen blev det att vi delade på en pizza på superstar.  Efter det blev det rundtur i borås, åkte och kollade på ett par rikigt coola hus vid hestra, sånt skulle man ha när man blir stor och ska ha man och barn. De här husen har väldigt stora fönster, så när vi åkte förbi ett utav dom utbrast jag: Hanna kollla vilken stor TV, eftersom vi redan hade åkt förbi så kunde inte hanna se så jag började backa. Haha då ser han som kollade på tvn ut genomfönstret, lite jag gasade därifrån sen.

Sen blev city vårt nästa stopp, även där hände något roligt, När vi kom in i affären hänger det påskpynt i entrén precis. Hanna lyser upp som en sol när hon ser allt pynt, sen säger hon ungefär såhär: Vart är haren varför har dom inte uppe den, det hade dom förra året den var jätte söt. Jag skrattade så jag höll på att dö, haha , vem har koll på en affärs påskpynt de hade för ett år sedan JOO Hanna, haha .



Ingången till city..



Vi åkte sedan förbi mix megapol och fredrik igen för att hämta en påse med massa priser jag skulle få för att jag hjälp honom, när vi hämtade den höll han på att jobba med lite olika reklambitar. jag skulle hjälpa han och prata göteborska gick sådär haha , fick vara med och spela in ett ord iaf. Radio är sjukt roligt, bra att ha Fredrik som vän med andra ord.

Godnatt
  

Torsdag 10.00

Igår var det första dagen på UF- regionala mässa. vi sålde mer sylt än vi hade räknar med, sålde slut på alla smaker utan lingon. Väldigt roligt att så många faktiskt tycker om vår sylt. Jag fick åka rakt hem efter mässan igår och koka ny. Kokade sylt nästa hela natten. Idag är det mässdag nummer två, hoppas att vi kommer kunna sälja lika bra idag om inte ännu bättre, tror dock inte att det kommer bli bättre eftersom det är mest skolor och så idag men vi får helt enkelt göra det bästa av det och kämpa på ;). tänkte jag skulle ringa min älskling nu snart och fråga om hon har lust att ses ikväll hoppas hon kan det. i miss her.



Bilder från mässan kommer ikväll .

ciaooo

Träningsvärk

Kan säga som så att jag knappt kom upp ur sägen i morse, min träningsvärk var inte dålig precis.
jag som tänkte jag skulle ut och springa nu på morgonen men det går inte. 
Känner mig som en gammal gammal tant som inte kan gå längre. 
Efter träningen igår fick jag stå och vänta på att någon
skulle komma och hämta mig, stod ute i 20 minuter
så idag känner jag att jag börjar bli snuvig. 
inte så kul när man ska stå och sälja
sylt till massa människor . 



Jag vill inte vara inne på Åhaga idag det är så fint vår väder, strålande sol och 12 grader varmt. Då vill man inte vara inne i en stor hall. Har börjat läsa Entreprenörernas blogg nu också, kul att veta vad dom gör i USA. Saknar min Fanny något sjukt mycket. Trodde inte det skulle kännas så här mycket. Nu är det snart bara sex veckor kvar. Är inte avundsjuk alls, vill inte vara i USA nu, inte alls. 


Nu blir det mässa ska börja packa i ordning allt jag ska ha med mig, kommer att bli en hel del. tungt att bära på bussen kanske men sånt är livet gör en uppdatering ikväll så ni kan följa oss på mässan. 

pusss så länge 





Saint Patrick's Day 15.00




Idag är tisdagen den 17 mars, idag firar Irlands nationaldagen Saint Patrick's Day Dagen firas till minne av landets skyddshelgon St. Patrick. I bland annat USA, Storbritannien och Irland är det tradition att ha gröna kläder på sig. St Patrick är även känd som den person som tog kristendomen till Irland.Tänkte därför att jag skulle ha lite grönt på mig, men det blev inte så iaf.



Sitter nu på ännu en DV lektion, nu har jag i stort bestämt mig för att det blir McFly som kommer få en helt ny designad CD. Det är riktigt varmt ute idag ca 10 grader nu längar jag verkligen till studenten. Vi gick igenom hur vi skulle göra på avslutningen idag. Måste de gå igenom allt så tidigt? jag kommer längta ihjäl mig. Först är det kortegen och sen bal att se framemot. Åt min första glass idag också, blev en daim strut mycket god. Förstår dock inte hur de kan hålla¨på och höja priset på verkligen allt. När jag köpte den för första gången i mitt liv kostade den endast 16 :- nu är den uppe i 20 :- INTE OKEJ!!!!!


Kvällen kommer att bestå av mycket träning, ska träna tillsammans med Carro först blir det step sedan body combat kan bli träningsverk på det. Känner ganska mycket i mina ben idag efter gårsdagens träning. Måste ändå ta dubbla träningar kommer inte att hinna träna mer denna veckan typ, så det behövs.

Läste precis att älsklingen ska till stockholm hela helgen och fira sin pappa som fyllt år, då drar jag den enkla slutsattsen att det blir till att vara hemma denna helgen utan någon att mys med. Jag vill också till stockholm men synd som det är fyller min pappa inte år förän till sommaren.

Hanna har dessutom valt ut min studentklänning, från nelly.com tur att man har vänner ibland, kanske blir den ändå väldigt fin eller vad tycker ni ?

Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Varför jag tvekar lite är för att jag  vet att mina armar är ganska breda och det kommer kanske inte att bli så snyggt. Dessutom är den ganska kort men tar man studenten så gör man.




Imorgon är det UF mässa hela dagen, fixat alla skyltar i montern kommer bli snyggt tror jag. så kom till Åhaga  öppet 17-20.
 




Ciaoooo


Måndag igen 23.30


Summerar dagen med en grymt bra låt, inte för att dagen egentligen varit  grymt bra, utan för att nästa ska bli ännu bättre. Tänkte på det idag när jag var hemma mellan skolan och träningen, att man verkligen har ett mönster man följer för varje dag. Det gör jag iaf, man vet exakt hur lång tid vissa saker tar osv. Idag har jag besökt mitt andra hem "Gymmix"  har varit där hela kvällen faktiskt började med arobic dance sen blev det funktionellträning sen var det jobb som ledare. kommer jag inte att få träningsverk imorgon är det något fel på mig.



saknar min Hanna idag jätte mycket.....




OC när marissa dör hemskt hemskt 




ciao

Söndag

Tänkte börja med att summera helgens bravader. I fredagskväll var jag hemma hos Kristin min ena syster så kom min andra syster Linda dit, vi kollade på let´s Dance och hade det väldigt mysigt med gurka, morot och dip. Efter det åkte jag hem till pappa.

Igår var det först en mys dag med mamma i staden, köpte jeans, två klänningar, ett långt linne, läppstift och en BH. Så nu klarar jag mig ett tag till. Kändes bra att umgås med henne behövde verkligen lite tid ihop.

Vad ska man göra en lördagskväll om inte umgås med sin bästa vän? Hämtade Hanna på Arlagatan 12 B åkte till maxi och handlade lite till vår romantiska middag. Sen åkte vi tillbaka hem till Hanna för att börja laga mat. När jag kliver in ger hon mig den finaste present jag någonsin fått. Fick nästintill tårar i ögonen var så fint. Det var ett kort som hon hade skrivit:

såå fint


 Kortet

Caroline Alexandersson

Vill verkligen att du ska veta hur stor plats du har i mitt hjärta. Första gången jag såg dig trodde jag aldrig att vi skulle bli såhär bra vänner, trodde att vi var olika som natt & dag men i själva verket är vi ju tvillingsjälar. Är så otroligt glad & tacksam att vi ”hittade” varandra och vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig! Skulle kunna skriva ett jättelångt brev om hur mycket du betyder för mig men nu får det inte plats. JAG ÄLSKAR DIG <3 / Din eviga firre Hanna Wadell

DU HAR EN STOOR STOOR PLATS I MITT HJÄRTA FÖR ALL TID….

ORVAK <3 FIRREN

Sen var det godis som var inslaget i selufan och ett kort på mig och Hanna som hon hade ramat in, var massa detaljer som gjorde det så speciellt. Med tanke på att det var hon som hade gjort allt blev jag ännu gladare. Hanna är verkligen min bästa vän Älskar denna tös så obeskrivligt mycket.

Kvällen fortsatte med matlagning, blev köttbitar, champinjoner, vitlökskorketter, bearnaisesås, rocullasallad och fetaost blev riktigt gott till detta valde vi givetvis ramlösa Mango. Som jag har fått Hanna att börja dricka (stolt). 

  de ville inte bli åt rätt håll...

 

 

Det var också melodifestivalen fruktansvärt tur att inte snälla, snälla gick vidare. Hade ju blivit katastrof, den är egentligen inte dålig utan den passar inte att ta med till ryssland. Vann gjorde operasångaren Malena Ernman. Tror att det kan gå ganska bra för henne faktiskt, låten är ganska annorlunda. 

 

 

 

 



Nu ska jag åka och sola med mamma sen blir det promenad med mr X haha 

ciaoo

Gymnastiken

Sitter i DV salen och ska försöka påbörja vårt nya projekt går inte jätte bra. Vi ska göra om ett bands CD skiva designa om det helt, men kommer inte på något roligt band. Istället sitter jag på Facebook och kollar på riktigt gamla bilder från gymnastiken som jag tänkte dela med mig :D.

Hur kan man va så nyfiken?



Let's dance, Så grymt kul jag och evelina vann givetvis ;) vi andra paret från vänster





Läger i tranemo. Alla fick plats i bilen tillstut blev dock lite trångt men det gick



RM 06 kommer aldrig glömma denna dag




Tväling i Vänersborg



Trupp äldre och yngre


övar inför fristående



Vinterjogg 07:51

Idag ska jag springa den efterlängtade vinterjoggen, är väldigt fint väder idag så kan nog bli riktigt skönt att springa. Varit så glad hela veckan för att jag inte kännt mig det minsta sjuk. Men då händer det igår när jag skulle gå och sova fick jag väldigt ont i min hals. Jag som ska springa allt. INTE OKEJ! det finns vissa saker i livet man skulle vilja slippa, men så får det inte bli iaf. Har försökt att väcka min bror hela morgonen och han är hur tyken och uppkäftig som helst, undra om han är det i sömnen eller om han faktiskt är vaken. Det är inget roligt iaf. 




Nu är det inte många timmar kvar till att EP06 (Fanny) åker till USA och är borta från mig i 7 långa veckor. känns nu innan väldigt jobbigt. Tur som bara den att jag har Hanna kvar hemma i Sverige. 

Dags att springa 

 

Onsdag 14:46


Efter att ha haft en grymt trevlig helg som blev väldigt förlängd med två långa och välförtjänta studiedagar, ska jag försöka ta upp mitt skrivande igen. Tänkte börja med att berätta lite om vad som hänt i helgen. Den startade med singstar, godis och räkor med syster väldigt kul att denna tös hade lite tid för sin syster också. Klockan 8 vad det till att hämta Hanna på jobbet och påbörja en väldigt mysig filmkväll hos Hanna med Felicia, Jenny och Älsklingen såklart. Blev filmen


Kan säga så här att det var svårt att komma in i skräck känslan, pratade lite för mycket om allt annat så som det brukar vara ibland. Filmen gjorde dock att jag knappt vågade kolla i backspegeln på vägen hem. Efter vistelsen hos Hanna blev det till att hämta mamma på brasseriet och vara snäll kompis och köra hem Philip och Robin till fristad. Blev bjuden på korv och tortillas av Robin väldigt gulligt.


Lördag var det dags för    med Älsklingen. Hade en underbar dag med dig. Du betyder verkligen hur mycket som helst för mig. Hade också världens sämsta dag hur man nu kan ha både den sämsta och den bästa på samma. Bråkade helt sjukt mycket med min mamma, jag som aldrig brukar bråka med henne det var riktigt jobbigt. Dagen var i sin hel het ändå helt Fantastiskt bra.

Avslutade kvällen med att åka med Louise. H, Louise.A, Fanny, Elin, Joanna, Natta och Ida till Idas stuga utanför Borgstena mitt ute i skogen i en väldigt mysig stuga där vi bara umgicks och pratade den massa. Hade tänk att vi skulle kolla melodifestivalen men så blev inte riktigt fallet då de blev väldigt försenat och vi kom ut vid halv elva när det redan var slut. Louise och Joanna gick ganska lös haha
 

Söndag och jobb på Donken, fick på alla ansiktsmask som föreställde olika djur från filmen madagaskar väldigt roligt. 
 Väldigt söta blev vi alla. 



Måndag och studiedag ändå blev det till att åka till skolan och göra ett prov i företagsekonomi inte jätte kul. sen träning på gymmix. Sov hos Fanny vi hade det väldigt mysigt jag hjälpte henne med någon grej med skolan. Nu åker hon snart till USA redan på Fredag och jag saknar henne som bara den redan, detta är inte OKEJ!! 

Tisdag Ansiktsbehandling hos syster med mamma och Hanna. Emma hade någon kurs kan man säga med produkter från Mary kay, ville ha precis allt, så nu blir det till att spara en massa pengar. Man kan boka klasser med makeup också får nästan boka det när man får lite pengar. Väldigt mysigt var det iaf. 





ciao




 


GYMNASTIK

Dagen började med en visit på Högskolan. Var på ett antal väldigt långa föreläsningar. Det var ganska intressant men ganska dåligt upplagt. Jag hatar sånt när det inte känns som att den som föreläser har riktig koll. Talen blir så där ogenomtänkta. Inte min smak, jag tycker det ska hända så mycket mer i ett tal än bara att man talar. 



Eftersom jag brutit mitt lillfinger har jag inte kunnat träna gymnastik nu på en massa veckor, idag blev min första gång äntligen. Det gick bättre än förväntat, trodde typ att jag skulle vara hur stel som helst men det var jag inte. Gjorde mycket hög och snygg volt, fick även till en och annan sträckvolt med halvskruv hörde några mindre bra sträckvolt med hel skruv men den är påväg den också man får inte ha för stora krav när man varit iväg. Fick en ganska goo kommentar av min tränare idag. Carro du är för elegant när du hoppar du trycker ju inte, haha jag skulle göra ett överslag och kom väldigt högt upp inte så lätt bara nuddade pegasusen, kanske blev elegant haha kul iaf. 

Roligt att vara tillbaka med alla igen har saknat det massor faktiskt får sjukt mycket energi när jag tränat gymnastik. tog en massa bilder idag också vi är vigast. 

äckligt vig kanske 


På lördag ska till IKEA med älsklingen var inte igår jag var där om man säger så, kommer bli mys en heldag myyys. ska även träffa denna underbara människa imorgon kväll för ytterligare en myskväll, min helg kan inte bli bättre nästan eller jo tydligen ska träffa Fanny på kvällen på lördag. längtar till helgen med andra ord. när jag kom hem innan hade mamma köpt ett par nya skor till mig riktigt söta kan lägga in en bild på dem i morgon det påminde mig om när jag var lite mindre då mamma kom hem med nya saker varje dag typ. Då var jag en bortskämdskitunge haha ;) 


Godnatt 





Tisdag 3/3-09

Eftersom jag var en av de som klarade provet förra veckan, fick jag en lång och skön sovmorgon idag, vilket jag behövde efter denna jobbiga helg. Nu har jag sovit ikapp mina timmar och lite till. haft en seg dag idag hade bara en lektion idrott, vi hade vals träning som uppvärmning, grymt kul faktiskt. Roligast var att se alla haha. sen åkte jag hem sen gick bara tiden men jag vet egentligen inte vad jag gjorde haha, sen var jag iaf ute på rundvandring i Fristad mycket trevligt ställe btw. 

I morgon ska jag köra Hans till Landvetter vid typ 4 på morgonen så jag ska med andra ord snart åka känns nästan ingen idé att gå och lägga mig. haha.


godnatt 

Måndag - 2/3 -09

Ännu en vecka har  passerat och därmed är även denna helg över, undrar om jag ska skratta eller gråta , den har varit jobbigare än jag föreställt mig. Efter en lång och tråkig konstruktionlektion hann jag med väldigt mycket. Köpte present till syster, en fisk till hennes armband., träffade  mamma en stund. Efter det gick jag till Hanna och började med städningen som jag lovat. Förfesten blev lyckad tycker jag, eller det måste den varit eftersom ingen ville hänga med mig och kolla på Area, Vi var sex pers , Hanna, Felicia, Robin, Jesper, Philip och jag. Fick ta och springa upp till statsteatern och kolla, kände mig som värsta superkvinnan när jag flög upp dit, måste sett roligt ut. 




Jag var sen tillbaka på förfesten då någon viss person ringt efter mig ett antal gånger haha. Sen blev det swing och en massa dans. någon efterfest blev det typ inte. Jobbade på McDonalds 12-21 gick bra sen var det hem göra i ordning sig på nytt och in till Hanna igen för förfest.  Hannas syster var hårmodell på X&Y så vi var där och kollade. På söndag vaknar jag av att jobbet ringer och frågar vart jag är, hade missat att jag jobbade 9-18 så det var bara att åka till jobbet och se glad ut. efter jobbet var det hem och vända igen som gällde skulle på bio med älsklingen. Vi skulle dessutom hinna med att kolla på Mia och Klara vilket vi också gjorde.
Haha helt sjukt rooligt...... 



Män som hatar kvinnor = Jag tycker att filmen i stort var väldigt bra, den var en av de bästa svenska filmer jag sett iaf. 



ha de 

Designed by Adam Alexandersson