KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

VÄRLDENS BÄSTA SYSTER 25ÅR IDAG

.

I LOVE YOU

Det är faktiskt jobbigt att vara utan sin bästa vän så här länge.. Saknar dig varje dag Hanna! Men nu i mars ska jag komma upp och hälsa på dig. ska bli skönt att bara få höra din röst och se dig samtidigt. LÄNGTAR!

FREDAGSFIKA BLIR MÅNDAGSFIKA

Eftersom jag skulle ha haft fredagsfika i fredags men inte jobbade skulle jag ta med det helgen ist, men jag hann helt enkelt inte baka. Så jag fick göra det idag ist. Det blev muffins, har lite över så alla som vill komma hit! Välkommen !!

STOLT MOSTER

ÅH min söta prinsessa. Var hemma i helgen och hälsade på träffade Wilma två dagar och saknar henne redan. Världens sötaste. Jag ska dessutom vara hennes fadder. är så lycklig.

VÄSTRA KLEVGATAN

Här kommer lite bilder på lägenheten. De blev lite suddiga men det syns ändå vad det är.
Fick dessa ljus med grisar på av min svärmor nu i helgen mycket fina.
Nytt påslakan från Ikea
Min blomma blommar fortfarande.

ÄNTLIGEN LITE FRISK IGEN

Åh denna lilla vännen gjorde mig frisk. Känner mig mycket bättre idag helt frisk är nog att ta i. Men jag ska jobba i morgon, så jag är hur glad som helst. Sen har jag världens sötaste syster dotter som gjort mig frisk kan inte bli bättre.

SJUK, SJUK, SJUK OCH SJUK

Jag blir aldrig frisk, det känns iaf så. I morgon ska jag försöka mig till jobbet ändå, nu orkar jag inte vara hemma mer, vill inte vara sjuk. Känner mig lite bättre iaf, ingen feber kvar.
Peter fick målat om i hallen i helgen det gillar vi. Nu ligger vi dock båda två i soffan och är sjuklingar. Är så tråkigt att vara sjuk. jag vill sälja.

VILL BLI FRISK NU

Saknar min bästa vän, bor lite för långt ifrån varandra nu, men vi ska ju bo i samma stad sen när vi blir äldre, vi ska jobba ihop ha barn i samma åldrar och ha det bäst i världen. 
Så här fin är jag verkligen inte idag.. är så sleten att jag knappt vill se mig själv i spegeln, blir nästan lite rädd för mig själv, så illa är det. Trodde helt klart att det skulle räcka med att vara sjuk dessa tre lediga dagarna, men ack så fel jag hade. Inget jobb för mig i helgen inte.
JAG VILL BLI FRISK

STOLT MOSTER

Åhh Wilma är så söt, tänka sig hur man kan bli så perfekt. Moster är så stolt och vill träffa henne nu direkt.
Hennes fina och stolta föräldrar. Vill verkligen åka ner och träffa min lilla prinsessa. Men först måste jag bli frisk!!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Igår när jag låg som döende i min säng med hög feber, och mådde hur dåligt som helst, hjälpte han mig massor. Hämtade halstabletter, alvedon, vatten, lagade mat till mig, gick ut med bubblan åt mig och städade helt själv. Han är för bra han. Tack älskling

BYXOR

Det har kommit in så sjukt mycket fina byxor, det är helt klart mycket byxor i vår dessa fyra är mina favoriter kanske blir att köpa några i veckan.

FINT VÄDER IDAG

Det är is ganska långt ut nu kallt och blåser men soligt och fint. Tänkte jag skulle ge er lite smakprov på lägenheten, det är fortfarande ganska stökigt..
Resten kommer senare.

MOSTERS LILLA PRINSESSA

Den 1 februari 2011 20.13 föddes Wilma 3590g 50 cm.
Älskar henne redan fast jag inte har träffat henne.

Flyttat

Väldigt dålig uppdatering här, men det finns en väldigt bra anledning till detta. Jag har flyttat, eller jag flyttar kanske man skulle kunna säga, jag har massor kvar att packa upp. Åkte hem från jobbet idag är sjuk, så det får bli till att packa upp senare när jag blir frisk igen. Nu är jag ledig i tre dagar, förhoppningsvis blir jag frisk till helgen.

Designed by Adam Alexandersson