KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

ADVENTSMYS

Igår var det första advent och vi tände första ljuset. Känns som det börjar närma sig julen nu, dagen innan julafton ska vi vara hos mamma äta massa julgodis och spela julklappspelet, på julafton ska vi vara hemma hos pappa.
Min sötnos och jag julen 2008

RYGG ONT

Idag har jag ont i min rygg, verkligen inte någon bra dag för det. Jag ska försöka göra om lite på lagret på jobbet. Ikväll är det tydligen nattöppet i hela Strömstad.

JULMYS

köpte dessa fyra ljusen igår de ska pyntas inför helgen men det för vänta lite. sen har jag köpt stjärnor till fönstret, till helgen ska jag fixa men inte än. i morgon kommer de hit och ska göra besiktning av min lägenhet, så nu är det nära flytt och det känns. kanske har fixat ny lägenhet också. vi får se vad som händer.

LYCKLIG

Kolla bara på de här två korten, jag blir lycklig när jag får syn på dem.
och detta givetvis, det har fått flytta på sig lite, så jag kan kolla på det de sista jag gör innan jag somnar och det första jag gör på morgonen , då blir både dagen och natten bra. det gillar vi

PRESENT FRÅN MORMOR

igår var jag med mormor och shoppade på torp och jag fick en väldigt vin present av mormor, som jag blev väldigt väldigt glad för.
'
åh den är så fin, nu ska jag aldrig mer tappa bort mina smycken nu ska jag ha koll på dom det lovar jag MAMMA!!! jag är en lycklig tjej

DOGFOOD

Min sötnos, sitter vid dörren där hennes mat är hela tiden, men skulle jag ge henne mat så ofta som hon vill ha skulle hon rulla fram haha ...

MIDDAG FÖR TVÅ

I söndags lagade jag middag till min älskling som var i borås hela helgen, skämde bort han väldigt mycket. lagade till och med tre rätters snällt.
till förrätt gjorde jag lufttorkad skinka med philadelphiaost och soltorkade tomater. har tyvärr ingen bild
till varmrätt blev det potatis med grekisk kyckling
och till efterrätt blev det frukt med vitchoklad och vaniljglass.

BESÖKER MORMOR

Idag blev det att åka till min mormor på besök, alltid lika kul att vara på besök här. Mormor och jag lagade köttfärslimpa med potatis morötter och brunsås måste säga att vi lyckades mycket bra. När jag ändå är i Hamburgsund var jag bara tvungen att träffa min favorit Emma och hennes sjukt söta bror Oscar. sötaste kusinerna.
Cooling där.
Oscar börjar verkligen bli stor, när jag träffade han sist hade han precis börjat gå lite, nu klättrade han och sprang som en vilde där hemma. Linus min morbror har lärt han att han ska hålla för öronen när hans mamma tjatar. hur sött som helst.
Imorgon blir det kanske torp en sväng vi får la se..

NY HEADER

Idag blev det en ny header, blev en fin bild på mig och min bästa vän, tror inte att ni har missat vem det är. Igår Var jag med gina brudarna hemma hos Elin. Det blev många gooa skratt. Frida gjorde goda hamburgare.
tänkte att denna skulle bli min nya först. men den andra blev bättre,
nu längtar jag efter att min gubbe ska komma hem han är påväg. och jag ska åka och Handla mat, ska göra trerätters till min man idag har jag tänkt.

KONTROLLEN

Ikväll var det bara jag och min söta hund hemma . vi har haft en riktigt mysig hemmakväll med chips kyckling och massa gött. kollat idol , bubblan tog hand om kontrollen och snarkade sjukt högt. förstår seriöst inte vart ljudet kommer i från men hon är sötast i världen. BRA FREDAG

STOLT

Min blomma som jag trodde var dör lever! det var inte död, har nog lite gröna fingrar ändå.

TACOS

Tacos en onsdag det är så det ska vara...

MOSTERS ÄNGEL

När jag kom hem till min syster för att hämta bubblan, kunde jag inte bara lämna min ängel utan att leka med henne lite. Mitt Jobbkort var väldigt väldigt mycket roligare än alla andra leksaker hon har.

SAKNAR DIG


WALK


Idag blev det en lång promenad med Bubblan och Anna väldigt mysigt. Sen blev det träning med Linda Body Jam, det var kul men sen fick jag så sjukt ont, har någon infektion i bröstmusklerna det gör så sjukt ont. måste nog gå till en läkare. INTE KUL

JULKLAPPSTIPS


Sjukt fin morgonrock 149:-
Fint nattlinne som också kom i veckan massa bra julklapps tips till tjejer. Kostar bara 149:-
Eller varför inte dessa 3 trosor för 149:-

I WANT

Kollade precis på Äntligen hemma. Kom på att jag är väldigt smart som blivit kär i en snickare!! så nu ska han få göra en fin sådan skohylla/ garderob med skjutdörr.... jag vill ha

MAX HAR INGA FARLIGA KVITTON!!!!

Lite EXTRA INFO, bara så alla vet !!

ROMANTISKT

I Fredags när jag kom hem hade Peter gjort trerätters till mig dukat med vin och tända ljus. så mysigt :D
Till förrätt blev det varma mackor med en jättegod röra, sallad och lufttorkade/rostad skinka hur gott som helst.
Detta blev till varmrätt, pasta med massa kantareller sockerärtor fläskfilé med skinka runt och någon sås det var också väldigt väldigt gott :D Han är bäst på att laga mat !!
Vi firade 1 år och 4 månader så mysigt!

I LIKE MY WORK

Kollade ut genom fönstret och fick se detta fina vädret och blev sugen på en promenad med min bubblan.
får bli en promenad innan jag ska åka till jobbet och vara inne resten av dagen. Idag ska jag städa underkläderna på lagret, kommer bli skönt när det är klart.

UTE I SNÖN MED MIN PRINSESSA

snö och promenad stod på schemat idag,

HALLOWEEN


Förfest hemma hos oss, Peter och jag målade Alex de blev hur snygga som helst.
Blev även efterfest hemma hos oss, eller egentligen inte fest, Peter gjorde nattamat till honom och Alex, men jag var duktig och åt inget. Sjukt kul hade vi iaf.

FÄSTING

I lördags var jag och min Peter och besökte en fästing! eller egentligen fästning men jag sa fel hela tiden. Sjukt stort var det och väldigt fin utsikt.

Lagade våran Lunch för dagen blev tacos
MIN SNYGGING
Måste hoppa för att komma upp till den dörren ..
'
Det är fint i Norge.

LIFE IS GOOD

Detta är ett av de första bilderna på mig och Hanna ihop, så små :)

Designed by Adam Alexandersson