KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Body Combat

Onsdag och mitt i veckan, känns skönt att det snart är helg igen. skulle egentligen träffat Fanny idag och fixat med lite saker, men hon fick migrän så det blev inget med det. Blev träna combat sedan hem till Bubblan. 
Mina tre nya skor som jag köpte i fredags.

Färgat håret brunt tänkte visa hur det blev.
Idag har Carro varit duktig och skickat in sina ansökningar efter gårdagens strul med word och internet.
Två tv program som kan vara roliga kanske. Idol först det vet jag är roligt, sen kommer Carolina Gynnings nya program Dagens man. Kanske kan vara roligt.
Blev tacos idag med. 
Onyx öppnar en ny arena på fredag så då är det öppet hus jag Hanna och Felicia ska dit innan det blir tjejkväll.
Mats Sundin avslutade idag sin karriär som hockeyproffs tråkigt men sant.
Kråke på djurparken ska Emma få av mig när hon fyller år.
Pusss och Kram

Kväll OJA

Träningsvärk i rumpan....efter Funken igår och min långa promenad i morses.


Dagen har varit sjuktbra!!!! hela dagen. Tacos med Emelie och min underbara blev kanon vi hann göra det hemliga vi skulle fixa med. bara lite kvar nu känns bra.

Skulle skriva ansökning till iittalla idag men så blev inte fallet, min dator var inte lika sugen som jag var. Blev till att skicka ansökning till borås lucia ist.. får hoppas att det blir av skulle vara kul att vara med.




Dykarn och jag ska sova snart. Tummen upp för det.

Imorgon blir det mer träning combat vid 12 sen hem till Fanny och äta lunch och fixa ännu en hemlig grej.

Min älskling har klippt sig idag också blev mycket näZ !

Nu ska jag sova GODNATT .





Åh vilken underbar dag !

Vaknade av ett sms, Fredrik som vill gå ut och gå. jag är ju inte den som är den så självklart svarade jag ja. Klarblå himmel och promenad kunde helt enkelt inte varit bättre start. Trevligt sällskap dessutom. Mycket bra
Tränade FUNK igår, dans pass sjukt kul var det. Nu när jag köpt träningskort på onyx kommer det förhoppningsvis bli mer träning. Ska försöka matcha tiden med Hanna så jag kan få en träningskompis. :D:D .
I fredags var jag och mamma i stan jag köpte tre par skor och en massa klänningar igen jag som inte behöver fler. Måste kolla vad jag har hemma, ser ut som hej kom och hjälp mig lite svårt att veta vad man har då. skulle egentligen fixat det idag, men så blev det helt enkelt inte.
nu blir det tacos med Hanna och Emelie och annat mys
Tack och hej

öhiiiöhiiöhii

Onsdag och jag har klarat av ännu en dag i stressen. skönt att se sängen idag också, känns som mitt liv verkligen går ut på att äta, sova, jobba och gå på toa. Kan bli så sjukt förbannad på folk som beställer cheeseburgare utan gurka på till sina barn. Varför kan man inte bara ta ut gurkan hur svårt kan det egentligen vara. Sjukt lätt!!.
Många planer, dålig verkstad. Ja är kanske lite så det känns just nu, vill hinna med så mycket mer, vill ha mer pengar och mer fritid. Men vem vill inte det ?
Drömde i natt att jag packat alla väskor för att lämna sverige i ett år, ja för att bo leva och passa två små barn i USA. jag vill jobba som auipair kanske inte är rätt tidpunkt i livet just nu, men jag ska i framtiden om sådär ett år då vill/måste jag vara iväg.. klart att man kommer att sakna det man har nu, men jag måste sluta tänka så. Annars kommer jag ångra mig när jag sitter hemma om 40 år, levt mitt liv utan min stora dröm.
TOMATSOPPA med favoriten idag, luktat vitlök som tack för maten. ett bra tag sedan vi sågs:S så nu var det verkligen på tiden.
pojkvännen som bara öhiiar så fort man pratar med honom, som om det är mig han hostar för, kanske har för mycket damm på mig :s gulligt låter det och kul att det att reta honom nästan en aning bögigt....öhiiiöhiiiiöhiii ;)
Färgat håret. brunt var ordet. Pappa tyckte jag var finare i det ljusa, men å andra sidan tycker han alltid att blont är finast oavsett.
bror har brutit nyckelbenet hockey är ingen bra sport. ;( han bröt det förra säsongen också olycksfågel är vad han är.
Borde köpa mig en kamera ska fixa det någon dag inga bilder att lägga upp annars .
Godnatt (L)

Rhodos 2009

15 brudar kan det bli fel ? nej det kunde det inte en bild säger mer än 1000 ord flera måste säga mera...
Väldigt bra resa skönt att vara alla samlade på ett ställe.

Roadtrip 09

Bästa händelsen som hänt denna sommaren var helt klart vår underbara roadtrip :D , Starten gick från kiselvägen 6 en väldigt regnig dag. Men inte skulle detta få oss att bli bittra :P, Glada som vi ändå var och sjukt taggade åkte vi (Hanna, Natta och jag ) till vårt första mål. LYSEKIL:

Jenny Banan var den vi där skulle träffa :D , utgång två dagar , Björn Rosenström,öl, promenad, frukost i park, kört fel håll i rondell, shot efter shot, dans , mat, en av oss som hoppat  av resan (Lady Gaga ). så förklarade vi härmed vårt mål Lysekil som avklarat .

Nästa mål blev: En sväng förbi Bovall, där vi bara stannade och köpte glass. kollade lite vart jag har vart på somrarna. Min farfar bodde här för några år sedan innan han flyttat till Halmstad. Efter detta fina besök som också blev ganska kort, åkte bilen och vi vidare mot Vårt egentliga mål MALMÖN. Där min familj hade blivit inblåsta med våran segelbåt. Vilket vi tyckte var ganska bra :D för då kunde vi sova i båten en natt. Samtidigt skulle André Egbo spela, så vi passade helt enkelt på att slå två flugor i en smäll. :D

Målet efter detta blev SMÖGEN: Mycket alkohol och förfest/grillning i bergen gjorde denna kväll till någon av de bästa. Hanna som var sjukt eller kanske är snarare, väldigt rädd för dessa fiskmåsar som bor och lever på sveriges västkust. För henne var kvällen något helt annat än lugn och ro.... Men den slutade bra iaf...... (eller kanske inte )

Efter denna helt underbara kväll, kunde iaf inte jag köra bilen så tidigt som vi kanske hade tänkt åka, Nästa mål var HAMBURGSUND och hälsa på Mormor och Roy :D. Blev bjuden på mat och sovplats (mycket bättre än att sova i bilen). Hit hittade även min syster. Som följde med oss till vårt nästa mål STRÖMSTAD:

 

Här skulle vi få låna min äldre syster Linda hennes lägenhet :D , Som ligger väldigt centralt i Strömstad . Så utgång skulle det bli. Vi kom inte hit en så bra festdag men det var inget som hindrade oss. Förfest med grannarna sedan till promen. hittade några Halmstad bor som vi hände med, Blev efterfest hos dom senare på natten :D ,. Taxi hem och så var en dagen avklarad.

 

Målet efter detta var : NORDBY ett köpcenter vid norska gränsen, där vi köpte godis hur mycket som helst i en butik stor som en ica affär. :D MYCKET BRRRRRAAA! Detta var väldigt bra eftersom vi hade gått och bokat biobiljetter på bio nere i GBG. Så det blev vårt nästa mål.

Göteborg en hel dag med lunch/ middag på hardrock café Dyrt men otroligt gott :D. Baksmällan var filmen vi skulle se. Med kanske lite för höga förväntningar gick vi in i biosalongen och hamnade jämte två som skrattade hela filmen. Blev en ganska jobbigt tillslut . :S , Efter detta blev det en sväng om hemma, för att dagen efter åka till vårt sista mål HALMSTAD:

 

Till Halmstad fick vi med några ner Bland annat min Pojkvän, (som jag kom på nu inte hade berättat att jag hade. :P Men det har jag iaf. ) Daniel (Hans kompis ) Andreas (en annan kompis) och Emelie (Hannas kompis från början även flickvän till Daniel). Väldigt roligt att träffa alla. Dock ganska tråkig utgång. Hade tänt att stanna längre och ge utelivet en chans till, men så blev inte fallet. Dagen efter åkte vi för att hälsa på min farfar, sedan vägen förbi ullared och hem till Borås igen. Här med var ROADTRIP 09 slut .

 

 

 

BÄSTA NÅGONSIN MED DE BÄSTA!


Hade glömt hur kul det var....

Strömstad för ett år sedan, visst var det ett bra tag sedan. Hade nästan glömt hur kul det var att se nöjda gäster vara sådär nöjda att de nästan spricker. I lördags var jag Mikaela och Fanny i svenjunga och hjälpte gastronomi 11 att servera på ett 61 års kalas. Helt perfekt kalas i Texas, ja det var så de kallades. Alla hade på sig cowboyhattar och diverse andra tillhörligheter som hör vesten till. En otroligt seriös tillställning blev det. Kanske var det just det som gjorde jobbet till såpass roligt. Förhoppningsvis så får man jobba för dom igen lät iaf så efteråt.

 

Förra helgen tog vi farväl av Ida Elin och Joanna, känns väldigt konstigt att de inte längre är hemma hos oss, London ligger dock inte så långt bort kostar inte så mycket att åka och hälsa på. Tur är väl det får åka och hälsa på lite då och då. Felicia var iaf med på detta kalas det var mycket trevligt.

 

Nu ska jag åka och träna med mamma ska bli riktigt roligt, men känner mig egentligen ganska trött  efter min och Fredriks promenad i morses

 

 


Designed by Adam Alexandersson