KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Halt

Efter massa regn kommer kyla och isgata :( . Eftersom jag inte bytt till vinter däck än körde jag på hel spänn i morse, men det gick bra :) så efter jobbet blev det däckbyte ... Peter hade lovat att han skulle byta åt mig :P men han vi åkte till coop :)


Det öser ner

Det regnar helt hysteriskt ;( bubblan vägrade nästan gå ut.. Nu ser hon ut som en dränkt råtta haha men söt iaf :)


Regn och rusk

Idag skulle jag gått ut och gått med Hanna :) men det vräker ner och blåser löv och grenar världens storm :( så det blev ingen promenad :( blev en mys frukost ist med ägg och bacon. Idag jobbar jag 12-20.15 vi har fått in så mycket fint nu vill ha nästan allt :) ..


Halloween

Sitter hemma i soffan och bara myser :) har släckt ner och låst dörren så det ser ut som jag inte är hemma :) snart kommer väl barnen på området gå runt och fråga bus eller godis ... Jag har inget hemma och är inte sugen på bus minsann :( känns dock lite löjligt att jag sitter och gömmer mig :) haha


Världens sötaste Tilda

Fick ett mysigt kort igår på Tilda :) så söt :)


Sushi

Kommer hem så står älskling och gör sushi till mig :) han är världens underbaraste


Barndomshem

Här i detta hus växte jag upp :) känns så tryggt. Bara att komma hem och bli ompysslad :) bubblan och jag har sovit i mitt gamla rum så som vi gjorde förr i tiden :) sjukt hur allt kan vara sig så likt ;) , här kommer lite bilder :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5da2e087c3374adb8500.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5da2e087c3374adb8500.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5db6e087c33765868473.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5db6e087c33765868473.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5de3ddf2b30232001248.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5de3ddf2b30232001248.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5e00ddf2b30201000e83.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956187/images/2012/pic_508a5e00ddf2b30201000e83.jpg" class="image">


Borås

Mysigt att vara hemma i Borås och träffa familjen :) , jag träffade Josse och mina små prinsessor på stan ;) . Vi tog en lunch på thai och gick i affärer :) sen mötte vi upp mamma och åkte hem och fika :) väldigt mysig dag


HOME

Imorgon ska jag och bubblan hem till Borås en snabb sväng :) hälsa på lite :) ska bli skönt att komma hem träffa mina små älsklingar saknar dom små liven önskar man bodde närmare :)


Saknar dig

Idag har det gått ett helt år sedan du lämnade oss !! Jag saknar dig varje dag min fina mormor. Känns som det var igår jag satt vid din sida och sjöng en sista gång :( saknar dig så det gör ont !!


Världens bästa bok

När jag var och hälsa på Hanna i sälen för typ två år sen så fick jag denna fina boken :) jag älskar den :) !! Massa fina texter och bilder på oss :) varje gång jag tittar i den blir jag så glad :) jag har världens bästa vän !!!


Arg

Är så sjukt missnöjd.. Nu är det verkligen bra .. Vill ha något för det jag gör !!!


Bakis

Det märks att jag är bakis idag haha skulle lägga ut bild på när vi fikade i förra inlägget :) blev ist fest bilder :) . Igår kväll var vi på MTV fest vi hade hur kul som helst :) vill snart till Oslo igen och hälsa på :)


Fika

Eftersom det var dåligt väder hela helgen , fanns det inte så mycket att göra ;( men vi hade grymt mysigt gick på stan och tog en fika . Det är verkligen sånt som jag kan sakna från Borås :) så för mig var det guld värt :)


Vilse i oslo

Jag och Emy hittade inte helt rätt när vi kom in till oslo, gpsen ville ha in oss på massa små vägar :P kändes som vi bara åkte runt runt :( hon skulle ha släppt mig vid en tbana men helt plötsligt var jag där jag skulle hoppat av med tbanan . Hittade tillslut till Elin och Christine :)

Dom bor i en gammal mysig lägenhet, golvet lutar och det är grymt mysigt :) vi drack vin hela kvällen :)


Xfitt !!

Jag och Hanna har varit och tränat ett nytt pass jag aldrig tränat förut :) det var helt sjukt jobbigt har ont i hela kroppen nu ... :( brukar ändå vara skönt efteråt men nu gör det bara ont :(


Oslo

Imorgon ska jag till Elin i Oslo :) ska bli så mysigt :) !! Jag som aldrig har varit i Oslo :) åker imorgon efter jobbet :)


Mammig

Bubblan har varit hemma hos mamma hela helgen :) så idag har hon gått efter mig hela dagen tror hon har saknat mig :) vi har haft det väldigt mysigt :) hon är med mig i köket, med mig när jag hänger tvätt, när jag går på toa ja hela tiden är hon med mig :) mysigt !!


Höstmys

I lördags hade jag bjudit hem alla tjejerna från jobbet :) blev väldigt lyckat ;) vi spelade spel och hade det trevligt :) jag Emy, Martha och Kaltrina drog ut på cod och dansade :) vi hade helt grymt kul :) vill göra om snart igen :)


Cupcake

Imorgon kommer gina brudarna till mig på lite mys i höstmörkret :) så idag har Hanna varit här och hjälpt mig att baka :) vi gjorde två olika smaker av cupcakes, daim och vitchoklad :) de blev hur goda som helst :)


Ansiktsbehandling

Igår var jag på ansiktsbehandlig hos Hanna :) det var super skönt ;) kände mig så lugn och avslappnad efteråt. Hon plockade även mina bryn och färgade bryn och fransar. Så skön känsla när man slipper sminka sig så fort man lämnar sängen . :)


Onsdag

Idag har jag jobbat från 07.30-ca18 .har fixat på lager :) ska städa och få en bra struktur :) känns inte som man hinner med så mycket på en dag än sova äta träna laga mat:)


Älgfärsbiffar

Idag blev det älgfärsbiffar :) blev väldigt gott :) bra tisdags mat :)


Här ska diskas

Köpte en ny diskhandduk i helgen :) hoppas Peter diskar mer nu :)


Hemma igen

Nu är vi hemma igen :) kul att åka iväg men väldigt skönt att komma hem :). Har precis bytt lakan, finns det något bättre ?? Nej är mitt svar :)

När jag och Peter firade 3 år tog hans en fin bild på oss, pappa har nu fixat en tavla, som blev väldigt fin är super nöjd :) !!


Mot Örebro

Idag är vi påväg till Örebro, Peters brors tjej Helen fyller 40år:) och det ska firas. Älskar höstens färger på träden nu :)


Kanelbullens dag

Idag är det bullens dag :) det får man fira med en bulle :)


Ljus

Hösten är en mysig period :) samtidigt som den är väldigt mörk och lite läskig faktiskt ;) . Eftersom jag typ inte alls sett solen på några dagar. Det är helt klart den stora nackdelen med att vi inte har fönster på jobbet :( är inne i en bunker typ :s .


Tårtfat

Igår när jag kom hem stod denna i hallen :) så fint :) tänk att ha julgodis eller muffins eller något annat gott som man vill bjuda på här på :) åhh är väldigt glad :)


Vin

Måndag kväll och vin :) efter ha jobbat 12 timmar känns ett glas vin helt rätt


Designed by Adam Alexandersson