KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

UPPE PÅ HÄSTRYGGEN EFTER MASSA ÅR

Idag har jag varit med Linn och ridit väldigt spännande, det var flera år sedan jag red men det var väldigt roligt. Skönt att man kom ihåg lite iaf.

FREDAG

Äntligen fredag så skönt att vara ledig på fredagar, det tråkiga med att vara ledig är alla måsten man måste hinna med :S tvätta, handla, vika tvätt, laga mat, städa . Nu är allt klart och det gillar jag.

ELIN 20ÅR

I lördags var vi på 20-års kalas hos Elin. Var hur kul som helst.

WALK

Det blåser småspik här idag. Har varit ute på en promenad med bubblan. Min sötnos gillar när det blåser, vi var ute och sprang på spåret i tisdags hon verkligen älskar det. Det är nog Hannas förtjänst , som tog med henne ut förra sommaren.

DOP


Wilma hade dop förra söndagen, var verkligen ett jättefint dop, jag sjöng två låtar. Dock var det inte så fina bilder från dopet.

VÄRLDENS GODASTE PIZZA

Min fina syster med familj var och hälsade på mig igår, vi var och åt pizza. Världens godaste pizza, så jag och Emelie gick och åt den idag också. Pizza två dagar i rad jag är Tjock!!

UTBILDNING I TROLLHÄTTAN

Nu är jag i Trollhättan på Vm introduktion. Bor i detta söta lilla rum på ett hotell mitt i stan. Lär mig massor, det är väldigt bra.

Designed by Adam Alexandersson