KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Tiden bara rinner iväg...

Lång ledigt och väldigt skönt. kändes som att jag verkligen behövde detta. Torsdagen var jag med Fanny, vi kollade på film och pratade hela kvällen väldigt mysigt. Vi var väldigt sugna på att dra ut men så blev inte fallet. Tur det kanske, hade varit ca tre personer inne på swing och stängt typ överallt. Tydligen var det nykterhetens dag haha ;) Inte konstigt att inte någon ville ut haha. 

Fredag och Almås bal stod på schemat
.





sen hem till fanny göra tacos och mysa 
 

MYS MED HANNA

Ja det var det som stod på schemat igår. Blev väldigt mysigt som vanligt :D. Blev Tacos som mys mat :D väldigt gott Sååååå gott

Min Hanna har börjat dricka cola igen inte okej  så nu fick det bli ramlösa mango igen :D:D
Då vad man goo och glad :D



Sen blev det DESPERATE HOUSEWIVES kunde dock inte se hela eftersom Jenny kom på besök men detta var givetvis bättre :D:D Har saknat henne var väldigt längesedan. 




Ikväll ska jag plåga alla mina gymnaster igen. Eftersom Carro inte kan vara med idag så har jag försökt att ringa en massa som kan ställa upp men inte hittade jag någon så jag ringde till Fanny så nu ska hon följa med och hjälpa mig :D väldigt snällt :D 


Ciaaoooo
  

Måndag

Idag åkte stövlarna på :D
Regn och måndag känner mig väldigt taggad på denna vecka. Ikväll blir det kanske till pappa och slinga slingor för på tisdag ska jag till söta natta och klippa mig :D, Tror jag aldrig har behövt göra så här mycket med håret som jag behöver just nu. Ser väldigt fult ut faktiskt. 



ska försöka hinna med lite träning idag också om det går för sig. Läste i tidningen igår om en tablett som gör att man inte blir lika sugen på sött mulbärsextrakt eller något sånt var det den innehöll Kanske ska man kolla upp lite närmare om denna tablett lät väldigt bra :D. Nu är Hanna i Oslo och har det säkert hur bra som helst. saknar henne fast hon bara varit borta i två dagar haha. Lite sjukt ändå. men nu ikväll kommer hon hem igen väldigt skönt. 



Ciaooooo

Helgen

Fredag: Satt på övertid i skolan inte för att jag har varit olydig eller något utan för att jag jobbade på så bra att det var svårt att sluta. Sen blev det till att gå och sola, när man ligger där i solariet spelar de alltid mix megapol, så då kom jag på att det var ett tag sedan jag träffat Fredrik nu, så jag gick upp och hälsade på honom. Han var väldigt nerstämd, stressig vecka med massa jobb skulle man också kunna säga. Han blev väldigt avundsjuk när jag berättade att jag och syster skulle äta räkor och mysa. Han skulle jobba hela kvällen prata någonstans typ. Så det blev vad jag sen gjorde, var med min söta storasyster åt räkor och besökte pappa en sväng. Anna hade gjort tacopaj så var ju tvungen att smaka lite Mycket god :D . Hanna slutade klockan 10 så det blev till att hämta henne då, sen hem till henne och kolla film. Blev BIG MAMA. 



Lördag:   Började jobba klockan 11, ansiktsmålning till klockan 16 skulle det vara men det blev till halv 5 ist hade så många som ville bli målade. De fick välja mellan att bli spider-man eller hello kitty . Fredrik kom och hälsade på också väldigt trevligt faktiskt. Efter det blev det till att gå med Peter och kolla när Elfsborg vann med 4-0 mot Halmstad ?  såå bra.. jalal på jobbet har en son som fyllde 1 detta skulle givetvis firas med ett stort kalas/fest. Var helt sjukt stort faktiskt. Har aldrig varit på något liknande förut.. Massa kakor och tårtor godis och människor. Målade även ansiktsmålning där. blev lätt över 100 barn denna dag. Richard Almgren på jobbet hade sin sista dag på jobbet idag också... Väldigt tråkigt, kunde det inte varit någon annan som slutat?? måste de man faktiskt gillar sluta ? detta tycker Carro inte är okej!! 


Söndag: Ut och gå med mamma och Honkey, frukost, städa, sola, laga mat, plugga, sola igen kolla tv och sova. 



I morgon är det måndag igen och det går helt sjukt fort jag vill egentligen bara stanna tiden och njuta av det jag har för nu lever jag livet och mår såååååå bra.   

Ha en bra vecka var den du själv är för det finns bara en av dig . 

oja

Igår hämtade jag min bästa vän efter jobbet, vi åkte direkt till 49:an köpte kinderägg och chips var väldigt gott och vi satt en lång stund och försökte få ihop våra överraskningar. Svårare för vissa..... Hanna fick en typ flygande varelse som ville ha vingar på sig men Hanna fattade inte riktigt det så hon satte de som öron var väldigt roligt. Haha  Jag fick till min förtvivlan se en stor fet ful rumpa när jag öppnade mitt ägg, det var en flodhäst en ful sådan. 




 Idag har jag varit helt ledig, väldigt skönt, blev lunch med Hanna och hennes syster idag väldigt trevligt, sen hem och tvätta Hannas tvätt och klippa gräset. efter det var det till att åka till träningen sen ringde Fanny och vi gick ut och gick. sen lånade jag faktiskt henne för att måla ansiktsmålning... en spindelkvinnan :D 



otroligt snyggt ;) 



i morgon är det dags för att vara med min älskling igen ;) längtar redan 




sötaste i världen :D:D


godnatt   

Varför ?!

Igår åkte jag direkt från skolan hem och kollade på titanic, satt seriöst och lipade för mig själv i timmar. Sanna ringde mitt i filmen och pratade om att vi ska ha en stungfest snart igen och la förslag på den 5 som datum. egentligen kan jag inte då, mina gymnaster ska ha avslutningsläger och det var tänkt att jag skulle vara med. Men kanske måste säga till dom att jag inte kommer att kunna vara med. Väldigt tråkigt, känns som jag inte ställer upp för dom tillräckligt men jag kan ju inte säga nej till en stugfest. 



Något annat som hände igår var att min älskling kom hem till mig igen. Skönt att ha henne hemma måste jag säga. Saknat henne. Vi åt glass och bara tjötade.  Hon har givetvis haft det hur bra som helst, önskar att jag hade varit med efter allt kul hon berättat. Men jag får helt enkelt se fram emot när jag åker med alla tjejerna i slutet av augusti.




Helg

Helgen började med att jag var på Provsminkning på make up store som jag fått av min Älskling (Hanna) 

Detta blev vad jag införskaffade mig :D Känner mig väldigt nöjd över mitt val. fick väldigt bra rådgivning om hur jag ska sminka till balen. Mycket bra :D:D

Sen var det hemmakväll med mamma åt räkor och kollade på 


 Jag såg dock inte hela då jag råkade somna i soffan men tänkte att jag skulle somna till den nu ikväll igen. mysigt var det iaf att umgås med mamma, blev också en hel del godis onyttigt men gott. 

Jobb jobb jobb, ungefär så har denna helgen också varit, jobbade öppning på lördagen, gick mycket bra hade sjukt mycket att göra faktiskt. jag fick dessutom lite tid att pyssla på jobbet inte alls dumt. De nya happy meal leksakerna har kommit så jag fick fixa med det en stund. Nästa helg är det ansiktsmålning, ska måla spindelmannen och hello kitty.  Låter svårare än vad jag tror att det kommer att bli. 

Efter jobbet åkte jag hem till Fanny, vi åt grillad kyckling med sallad bröd och majskolvar. 



Torsdag!!



Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Detta stämmer verkligen inte idag, kläderna känns väldigt bra men vädret är helt förjävligt. Tänker på min älskling som är iväg och bara har det hur bra som helst, solen som skiner på henne och hon blir hur brun som helst, då jag är hemma i detta skitväder..... INTE OKEJ

Igår var det  fintväder på kvällen, så jag och fanny var ute och gick i typ två timmar, kom hela vägen till fristad hade så sjukt mycket att prata om. men det var hur mysigt som helst.

Saknar min Hanna hela tiden vill att hon kommer hem nu.....

möte på gymmix idag om grupperna till hösten gud vad jag är sugen på det inte alls, men det är väl bara att åka dit och se glad ut antar jag.

pusss på er

Nu var det grått igen.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, får nog göra lite av båda. Fanny har kommit hem igen och jag blev hur glad som helst. Det var verkligen vad jag behövde. Dock känns det ganska konstigt att ha henne hemma igen, glömmer liksom att hon kommit hem eftersom hon varit ifrån mig så länge. men det är helt underbart skönt.

Givetvis när en av de människor man älskar mest i hela världen kommer hem så åker den andra iväg. Så nu får jag sakna ännu en älskling :S så gråta lite det är okej. Hanna ska bara vara borta i en vecka, blir ayia napa i en vecka med felicia, natta och jenny. Det suger att jag har skolan kvar här hemma annars hade jag inte tvekat att följa med. De kommer att ha det helt underbart.

Igår var jag mamma och min syster på sjukhuset i NÄL, min söta lilla mormor är inlagd igen och mår inte alls bra faktiskt. hon blir bara mindre och mindre varje gång jag ser henne. när vi satt där inne på hennes rum var det en sopsäck som låg på en stol, då kom en av sjukskötarna in och tog den då stoppade mormor den och sa att det var min jacka. Då fick vi oss ett gott skratt och det fick hon också.




Min lilla kusin Emma var där också med hennes höggravida mamma och hennes numera smala pappa :D, Emma var lika söt som vanligt och hon hoppade upp i min famn när jag kom och där blev hon sen sittande. När hon sedan skulle gå, frågade hon om jag skulle åka med henne hem. Jag svarade då att jag inte kunde det för att jag skulle till skolan imorgon. en besviken Emma sa då,  hänger du med oss i bilen? Men när hon inte fick det svar hon velat ha blev hon först lite ledsen men sen fick jag både en puss och tusen kramar.


ciaooo

Valborg och 1:a maj

Valborg och årets kortege rullade ut från teknis. Detta året var det den bästa genom tiderna. Detta är som ni vet en slogan som kortegen haft i en massa år men, I år var den verkligen det. 

KK vann givetvis också VF- KK matchen som var på onsdag kväll. 


Efter kortegen var det städning, jag fick en spik rakt in i foten... sen kom min älskade Fanny hem. Jag träffade henne en stund och jag fick två presenter, dessa kommer på bild senare. Sen var det att åka hem till Hanna och förfesta för att sedan dra till XY och skaka rumpa:P Det var en tjej som hade väldigt höga klackar på sig på dans golvet och trampade på min stackars fot så nu mår den inte alls bra :S. "INTE OKEJ" så sur blev jag. 



Vaknade hemma hos min älskling. Vi gick och åt frukost på viskan en dyr sådan. Asså seriöst vad är det man tar betalf för egentligen? macka och juice 57 kr, Hannas Macka och icete 88 kr dyrare än en dagens lunch. ska det verkligen behöva vara så? 

Därefter blev det återigen Städning på skolgården mycket kul. jag var ganska optimistisk jag trodde det skulle ta någon timma ist tog det typ 3 timmar. Hanna och jag hade planerat mys hela dagen så sen blev det picknick i parken. ,

 Glad niiinenGris med ben och gubbar Ät Ben men svälj dom inte Gubbarna pigan som inte ville hamna på bild tråkig en..



Håller du tummarna kan du lika gärna hålla tårna också.... Haha 




 

Designed by Adam Alexandersson