KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

KAOS

Det är verkligen hur jobbigt som helst att inte ha vatten och toa :( ser helt kaos ut hemma :(....


UTAN VATTEN

Om man ska göra mat utan att använda vatten gör man så här :) plåt och massa folie hur bra och gott son helst :)


3ÅR OCH RESA

Längtar helt sjukt mycket :) i tre års present ska jag få en resa till ett varmt land av min bästa .. Så om tre veckor åker vi :), men jag vet inte vart :( börjar bli väldigt nyfiken nu. Ska bara bli så skönt att få åka iväg och bara ha varandra att tänka på !!


Äta god mat sola och bara vara vi två :)längtar så mycket


VAKNA

Någon tyckte jag skulle gå upp nu :) bäst att göra som hon vill ..


HÄSTAR

Åhh vad kul det är :) trodde aldrig att jag skulle kunna rida så här mycket igen :) !! Det är så sjukt kul !! Kan inte ens beskriva känslan, idag har vi övat på galoppfattningar, lilleman är bara 5 år och väldigt stor så det är bara att öva . Vi red på en åker idag och det var inte långt ifrån att jag åkte av ..


NÖRDIG

Eftersom toan är helt upptagen av bilande :( så får jag söka upp någon annan toa .. Ordförande är inte hemma :( kan man fråga om man får kissa hos grannen ?? Blev att besöka skogen :( jobbigt utan toa !!!


PANIK

En nisse skulle komma och kolla på badrummet idag så skulle vi stänga av någon gång under nästa vecka :) . Trodde vi ja han ringde efter en halvtimma kan vi komma och stänga av vattnet nu !! Vi fick panik ... Så nu har vi inget vatten jag som varit och ridit nice !!!


LEDIG

Nu äntligen fungerar appen och jag är glad ;), vi håller på att göra om vårt badrum så har fått hem massa grejer idag. Kommer bli så fint när det blir färdigt :).


BRAND

Igår var verkligen inte min dag :( Började dagen klockan 7 med inventering av kosmetiken. tog mycket längre tid än vad jag hade tänkt. sen kom det 4 burar med varor. När jag då skulle köra in en av burarna på lagret så slant jag med en av vagnarna och den åkte rakt in i en brandknapp så att larmet gick:( kul hela nordby skulle ut ur lokalerna pga mig :( fast egentligen skulle det varit en plastlucka över som har varit borta så det var bara en tidsfråga när det skulle hända...

Designed by Adam Alexandersson