KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

BIO

Ikväll ska jag på bio med Hanna, Anton och Antons föräldrar :D , vi ska gå på mammas pojkar. Josefine och Herman hade visst varit på den igår, frågade om den var bra, inte se värd på bio svarade dom ;( haha men jag ska gå iaf.
Har precis varit och handlat med alla inför i morgon vi är uppdelade i två lag som ska göra maten D: 
 
 
 
 

VART TAR TIDEN VÄGEN

December bara försvinner imorgon är det redan nyårsafton, vart tar tiden egentligen vägen... Jobbat med än någonsin känns det som det är väl så när man jobbar i butik. För ett år sedan var jag och Peter i Thailand nu är jag hemma och han i chamonix med massa kompisar. Måste säga att förra året var betydligt mycket bättre för min del :P
 
 
 

Snö

Så mysigt massa snö :) man blir som ett litet barn igen ;) började göra snögubbar på isen idag så mysigt :)


3 1/2 år med min älskling

Idag har vi varit ett par i 3 1/2 år helt sjukt vad fort det går :) älskar dig Peter du gör mig lycklig!!!


Ljus


Advent

Skulle inte plocka fram några tomtar tidigare än lucia men jag kunde inte hålla mig :)!! Mina nya tomtar från ullared fick åka fram redan nu i helgen som var ;) mysigt med tomtar och ljus nu är det andra ljuset tänt ;)


Promenad

Äntligen ledig :) skönt att se lite dagsljus igen men blir helt konstig av att inte se något ljus :) idag var vi ute och gick en promenad så mysigt och fint med snö :) !!


Pyssla

Idag har jag pysslat lite här hemma :) fick för mig att jag skulle göra en krans på dörren :) förra året köpte jag en färdig men i år skulle jag tillverka en egen helt från grunden :) .. Läste runt på massa sidor och fick iden att jag skulle använda tidningspapper och plastfolie som stomme sen på med granris och pynt . Blev väldigt nöjd med resultatet :) kul och väldigt billigt :) !


Designed by Adam Alexandersson