KEOD blogg

RSS2.0 Facebook Instagram

Så söt att jag dör

Bubblan väcker mig tidigt idag också och hon är så söt att jag dör :) hon gillar din nya kompis


Tulpaner är det bästa jag vet

Åhh älskar när det börjar komma tulpaner i butiken :) det blir så fint hemma :) Carro blir såå lycklig av blommor :) vår mys älska


Fredagsmat

Tycker alltid man vill ha något som går snabbt på fredagar så igår blev det ryggbiff wiskeysås och potatis :) gick väldigt fort faktiskt och blev helt sjukt gott :)


Stylingskola

Godmorgon :) uppe med tuppen idag ska till Trollhättan på styling utbildning :) ska bli hur kul som helst :)


Soffan = min vän idag

Efter att ha jobbat när alla andra varit lediga är det min tur att vara ledig idag :) ska försöka göra lite nytta idag har jag tänkt , men just nu är soffan min bästa vän och det får den nog vara ett tag till :)


Nagellack

Mitt nagellack såg helt förfärligt ut :( så ska man stå i kassan och säga att våra nagellack är jättebra så ser mitt eget ut som kriget :( men då ska också tilläggas att våra nagellack är väldigt bra . Mixade två färger.


Vårkänslor

Älskar när det kommer in nya vårkläder på jobbet, och man är sugen på att köpa massa nytt :) . Slutade vid tre idag så jag, bubblan och Hanna var ute på en långpromenad :) jättefint väder :) lånade bilder från Hannas blogg. Nu ligger jag helt död på soffan snart blir det sängen tror jag :)


Fjällbackamorden

Idag gick andra delen av fjällbacka morden ;) spännande:) helt klart sevärt, tycker faktiskt att Sverige är bra på att göra denna typ av filmer . Annars är jag inte jätte förtjust i svensk film ;) . Idag var det första dagen på jobbet sedan nyår :). Varför känns det alltid som man vill förbättra och ändra allt bara för att det är nytt år ?? Eller är det bara jag som är sån ?? Haha ;) saknar min älskling hur mycket som helst :( men nu är det bara fyra nätter kvar tills han är hemma hos mig igen :) godnatt


Matlådor

Idag har jag lagat massa matlådor så jag slipper laga mat varje dag denna veckan :)


Nytt år och nya möjligheter

Nytt år 2013 undra vad det har att bjuda på ? Idag börjar iaf jag mitt mer hälsosammare liv. December månad blir alltid lite för mycket av det goda. Igår hade vi jätte trevligt :D åt väldigt god mat.
 
 
Till förrätt blev den en toastskagen och gratinerade kräftor, till varmrätt blev det en gryta jättegod och till efterrätt blev det vitchokladmousse.
 
 
 
 
 
 

Designed by Adam Alexandersson